Jaimie Vaes geeft duidelijkheid over zoontje Lío: ‘Ik heb de volledige zorg’

Ook vertelt Jaimie in duidelijke taal dat ze geen alimentatie van Lil Kleine wil: ‘Hij mag het echt in zijn hol stoppen.’

Lees ook

Na een roerige periode tussen haar en Lil Kleine woont Jaimie Vaes nu samen met hun zoontje Lío op het zonovergoten Ibiza. Hoe het nu tussen Jaimie en de rapper gaat? En of hij zijn zoontje nog ziet? Daar kan Jaimie heel duidelijk over zijn.

Geen contact

In februari kwamen de heftige beelden online waarop te zien was hoe Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes uit de auto trok en vervolgens haar hoofd tussen de deur klemde. Heel Nederland was in shock en de rapper werd diezelfde avond nog gearresteerd. Na twee weken kwam hij weer op vrije voeten. Hoe het inmiddels tussen Jaimie en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, zit? Daar kan de brunette heel duidelijk over zijn.

“Wij hebben helemaal geen contact”, vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard. “En dat is helemaal prima zo. Ik denk dat het juist goed is geweest voor beide partijen om even helemaal weg te gaan uit een niet zo gezonde situatie. Dat is het beste, nu nog steeds.” In april werd al duidelijk dat de rapper van de rechter een contactverbod kreeg opgelegd.

Volledige zorg

Lil Kleine heeft niet alleen geen contact meer met zijn ex-verloofde, ook ziet hij zijn zoontje niet. “Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío”, schept Jaimie duidelijkheid over de situatie.

“Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed”, gaat de mom verder. “Het is natuurlijk wel wenselijk voor Lío dat de vader weer een rol gaat spelen, maar dat zien we in de toekomst. Voor nu is dat nog niet aan de orde.”

Alimentatie

In een teaser van het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane horen we Jaimie zeggen: “Ik hoef ook geen alimentatie meer. Hij mag het echt in zijn hol stoppen.” Aan RTL Boulevard legt ze uit: “De alimentatie is er nu niet en ik heb dat zo uitgesproken, omdat het via onze advocaten een soort van gevecht werd. Na de vierde, vijfde en zesde teleurstelling had ik zoiets van: joh, hou het maar lekker dan. Dan doe ik het wel alleen.” You go, Jaimie!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook