Jaimie Vaes over het uitlekken van de camerabeelden: ‘Ik was deze situatie liever voor geweest’

De influencer ontving veel berichten van vrouwen die in dezelfde situatie zitten.

De video waarin Lil Kleine Jaimie Vaes mishandelde, circuleerde twee maanden geleden rond op het internet. Bij talkshow Khalid & Sophie blikt Jaimie terug op het uitlekken van deze camerabeelden. Hoe was dit voor haar?

Mishandeling op beeld

Aan tafel bij talkshow Khalid & Sophie praat Jaimie Vaes openhartig over de afgelopen tijd, en blikt ze terug op de video die door enorm veel mensen is gezien. Door juicekanalen is de video destijds naar buiten gebracht. Op de video was te zien dat Lil Kleine Jaimie aan haar haren beetpakt, haar hoofd tussen de autodeur doet en die enkele keren dichtslaat. Geen fraaie beelden, en vooral voor Jaimie een pijnlijk moment dat het naar buiten wordt gebracht. Toch is ze hier achteraf wel blij om.

Volgens Jaimie was ze anders niet bij Jorik Scholten, de echte naam van de rapper, weggegaan. “Ik was deze situatie liever voor geweest. Alleen als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, dan had ik hier nu niet aan tafel gezeten”, stelt de influencer. “Dan hadden we niet in dezelfde situatie gezeten.”

In hetzelfde schuitje

Nadat alles uitkwam ontving Jaimie veel berichten van vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten. “Ik besefte me ‘ik ben dus niet gek'”, deelt Jaimie. Zo ontving ze hele verdrietige, mooie en sterke verhalen van vrouwen. Van vrouwen die ook in een gewelddadige relatie zitten of er uiteindelijk uit zijn gegaan. “Ik stond er echt van te kijken. En je gaat je ook beseffen dat je niet de enige bent.”

Bron: Metronieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws