Winning Wednesday: 2x 2 tickets voor Zwitserland – Nederland op 17 juli in Engeland + vlucht en overnachting

Ook mogen we 2x een voucher van Thuisbezorgd.nl t.w.v. €100 weggeven.

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer staat er een bijzondere winactie op de planning. Thuisbezorgd.nl geeft via Grazia 2x 2 tickets voor de UEFA Women’s EURO 2022 Zwitserland-Nederland op 17 juli weg. En jawel, daar zit een vlucht en overnachting bij in!

UEFA Women’s EURO 2022

Van 6 juli tot en met 31 juli staat Engeland in het teken van de UEFA Women’s EURO 2022. In verschillende stadia in heel Engeland worden namelijk EK-voetbalwedstrijden gespeeld. Niet zo gek dat diverse voetbalfans in juli naar Engeland trekken om Nederland aan te moedigen tijdens de wedstrijden. 

Oranje speelt hun eerste wedstrijd op zaterdag 9 juli om 21.00 uur in Sheffield tegen Zweden. Hun tweede wedstrijd staat op woensdag 13 juli op de planning tegen Portugal om 21.00 uur in het Wigan & Leigh-stadion, en de derde wedstrijd vindt plaats op zondag 17 juli om 18.00 uur tegen Zwitserland in Sheffield. 

Win, win, win

Zie jij het helemaal zitten om Oranje live aan te moedigen tijdens de wedstrijd? Dan hebben we goed nieuws. Thuisbezorgd.nl geeft namelijk via Grazia 2x 2 tickets voor Zwitserland – Nederland, inclusief vlucht en overnachting, weg! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in vullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. 

Ben jij niet in de gelegenheid om in het weekend van zondag 17 juli naar Engeland te vliegen? Niet getreurd! Dankzij Thuisbezorgd.nl kun je thuis de ultieme EK-avond houden. Want als je de wedstrijd kijkt, hoor je toch ook lekker eten op tafel te hebben voor je gezelschap? Van een healthy pokébowl tot een goedgevulde kapsalon en van dikke pizza’s tot heerlijk bittergarnituur; je kunt het allemaal vinden op Thuisbezorgd.nl. Speciaal voor de thuisblijvers geeft Thuisbezorgd.nl daarom ook nog eens 2x een voucher t.w.v. €100 weg. Zo kun je er thuis minstens zo’n leuke wedstrijd van maken als in het stadion. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 2x 2 tickets voor Zwitserland - Nederland op 17 juli in Engeland inclusief vlucht en overnachting

Doe mee en maak kans!


Deze actie loopt tot maandag 27 juni 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook