Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de mooie schoondochter van Sylvie Meis eruit

Ze lijken als twee druppels water op elkaar.

Sylvie Meis is altijd duidelijk te herkennen aan haar stralende ogen en haar mooie blonde lokken. Ze is nu echter niet meer de enige in het gezin die de show steelt. Haar zoon Damián heeft al een tijdje een vriendin, die tegenwoordig ook meegaat op vakantie. Het levert een mooi kiekje van schoonmoeder en schoondochter samen op, waarop ze behoorlijk op elkaar lijken.

Familievakantie

Sylvie is met zoon Damián en diens vriendin Laerke op vakantie. Een familiekiekje mag dus niet ontbreken, en daarom maakte de beauty een vrolijke selfie met haar schoondochter. Bij de foto schrijft de blondine: "Tijd voor familievakantie." Op de foto is het alleen niet Sylvie die show steelt, maar Damiáns vriendin Laerke. Die lijkt namelijk sprekend op haar schoonmoeder. Oordeel zelf maar!

Ook de volgers van Sylvie zien de overeenkomsten. Zo zegt er iemand: "Lijkt wel je dochter!" Dit was de presentatrice zelf ook opgevallen, en ze reageert: "Jaaaa ze is zoooo lief!!! Ze zei net nog, hahaha, in de foto lijken we op elkaar."

Soulmate

Dat Damián een leuke vriendin heeft gevonden, vindt Sylvie maar wat fijn. Zelf is ze al zo'n anderhalf jaar getrouwd met haar eigen liefde, kunstenaar Nicolas Castello. Aan het Duitse RTL liet ze onlangs weten dat hij zeker de ware is. "Het is het mooiste ter wereld als je echt je soulmate hebt gevonden. Je herkent zoveel in de ander en je voelt dat het anders is." Lief!

Ondanks haar happily ever after, kijkt ze soms wel met verlangen terug op haar vrijgezellenleven. "Ik vond dat spannend en ik verheugde me op de dates. En natuurlijk zorgde het ook voor adrenaline, dat je altijd de ware tegen kon komen", aldus Sylvie.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard, Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram