Sylvie Meis zet man in het zonnetje met prachtige trouwfoto’s

De tortelduifjes zijn vandaag precies één jaar getrouwd.

Lees ook

Het is een speciale dag voor Sylvie Meis en hubby Niclas Castello. De lovebirds zijn vandaag namelijk precies één jaar getrouwd. Het stel viert dit op Instagram met enkele prachtige trouwfoto's die we nog niet eerder hebben gezien.

Voor altijd en eeuwig

Om hun one year anniversary te vieren plaatst Sylvie niet één, maar twee prachtige berichten voor haar echtgenoot op Instagram. Bij het eerste bericht schrijft ze dat de beste in het leven nóg beter worden met Niclas erbij. “Bedankt dat je mijn partner, mijn lover en mijn beste vriend bent. Bedankt dat je aan mijn zijde staat, dat je onvoorwaardelijk van me houdt, dat je mij en mijn dromen steunt en dat je mij het gelukkigste meisje in de wereld maakt”, aldus Sylvie. “Op jou, mijn echtgenoot… op een lang leven samen… Ik hou van jou met alles wat ik heb… Happy first anniversary, baby.”

La Meis houdt haar tweede bericht een stukje korter. “On fire for you“, schrijft ze bij drie stunning trouwfoto's. “Voor altijd en eeuwig.” Lief!

Prachtig eerste jaar

Ook hubby Niclas, die zijn liefdesleven normaliter liever private houdt, staat stil bij deze bijzondere dag. “My queen, woorden kunnen niet beschrijven hoeveel ik van jou houd”, begint de kunstenaar zijn verhaal op Instagram. “Een prachtig eerste jaar is nu voorbij en ik kan niet wachten op de rest van ons leven samen. Elke dag met jou is als een zonsopgang. Bedankt dat je me compleet maakt, me steunt, me pusht om een betere versie van mezelf te worden, mijn gekte in evenwicht brengt en dat je van me houdt. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik houd van je”, aldus Niclas. Cute!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook