Wow: dit is hoe Geordie Shores James er nu uitziet

Herken jij hem nog terug?

James Tindale uit Geordie Shore kennen we natuurlijk allemaal vanwege zijn uitspraak: “The hardest graft I’ve ever done is doing my hair.” Na tien jaar is hij nog steeds – of beter gezegd alweer – een vast gezicht in het realityprogramma. Hoewel hij inmiddels 30 jaar is, past hij er met zijn afgetrainde body en zongebruinde huid nog perfect tussen.

Fitness

Geordie Shores James was tijdens de eerste seizoenen van het programma al gespierd, maar anno 2021 heeft hij zijn physique naar een nieuw niveau getild. De realityster is ongetwijfeld elke dag in de sportschool te vinden, want hij is ontzettend afgetraind. Enne, het resultaat laat-ie maar al te graag op Instagram zien. Snappen wij wel.

James stopte in 2015, na tien seizoenen, met Geordie Shore. Hij wilde zich namelijk focussen op zijn relatie met Kate Thorne. Bovendien heeft hij zeker niet stilgezeten. Hij besloot namelijk van zijn grootste passie – fitness – zijn werk te maken. Zo werkt hij als online coach en begeleidt hij zijn cliënten bij het bereiken van hun fitnessdoelen.

Toen in 2019 het twintigste seizoen van Geordie Shore op de buis verscheen, begon het toch weer een beetje te kriebelen bij de realityster. Hij besloot zich weer te voegen bij de cast, waarna hij vanaf het 20e seizoen weer te zien was. En eerlijk is eerlijk: James past bijna 10 jaar later nog altijd goed bij de rest van de cast. De zelfverzekerde spierbundel met z’n heerlijke uitspraken valt zeker niet uit de toon bij de jongere generaties.

Benieuwd hoe James eruitziet én wat voor bijzondere plannen er zijn rond Geordie Shore? Lees dan verder!

Laatste nieuws