Wow: dit is hoe Geordie Shores James er nu uitziet

Herken jij hem nog terug?

Keerzijde

Toch heeft Georde Shore zo zijn keerzijde, zo liet James onlangs aan The Mirror weten. Opvallend genoeg is het namelijk knap lastig om een vriendin te vinden. “Het is moeilijk om een echt iemand te vinden als je bekend bent, omdat je nooit weet wat de intenties van de ander zijn”, vertelde de vrijgezelle realityster. “Meedoen aan Geordie Shore maakt het ook lastiger om te settelen. Als ik het met iemand wil laten werken, moet ik stoppen met dit werk. Maar daar heb ik geen zin in. Als iemand voor mij wil gaan, moet zij hier ook mee dealen.” Aha.

Break-up

Dat James op dit moment wil genieten van zijn single life is extra begrijpelijk, omdat zijn relatie met Kate destijds niet gewerkt heeft. Na een tearful goodbye van zijn Geordie Shore-vrienden en in feite een afscheid van zijn baan in de reality-serie, mocht het allemaal niet baten.

In 2018 liet hij namelijk weten dat hij en Kate een punt achter hun romance hadden gezet. “Het werkte helaas gewoon niet meer”, schreef de hunk toen op Instagram. Er waren overigens geen nare redenen voor de breuk. James schonk klare wijn over de break: “We hebben geen ruzie gehad, niemand heeft iets fout gedaan, en we zijn nog steeds vrienden.” Gelukkig maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

Dat James bij Geordie Shore vrienden voor het leven heeft gemaakt, is wel duidelijk. Hoewel Charlotte en Scotty T niet meer in het realityprogramma te zien zijn, houden ze nog steeds contact. Zo leuk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J A M E S T I N D A L E (@jamesgshore)

Grootse plannen

Ook heel bijzonder: binnenkort gaan we James weer terugzien op tv in een ánder soort programma. Zo komt MTV namelijk met All Star Shore – een reality-show à la Geordie Shore.


Niet alleen James gaat mee op een ‘epic vacation‘, zoals hij het zelf omschrijft. Ook bekende gezichten uit Jersey Shore, Ex On The Beach, The Only Way Is Essex Rupaul’s Drag Race, The Circle: Brazil, en Love is Blind gaan mee op reis. Drama guaranteed!

Bron: The Mirror, Metro, Entertainment Weekly | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws