Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink geeft update over herstel vanuit ziekenhuis

Goed nieuws voor Donny!

Boekpresentatie Dries Roelvink

Begin deze week belandde Donny Roelvink zwaargewond in het ziekenhuis nadat hij betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk. Op Instagram geeft de Roelvink-telg een update over zijn herstel, en gelukkig heeft hij goed nieuws!

Goed nieuws

Vanuit zijn ziekenhuisbed deelt Donny een videoboodschap via zijn Instagram Stories, waarin hij vertelt hoe het nu met hem gaat. Hij heeft nog ontzettend veel wonden in zijn gezicht en een pleister op zijn neus, maar verder lijkt het de goede kant op te gaan. Donny heeft zelfs heel positief nieuws te melden. "Goedemorgen mensen, goed nieuws: ik mag vandaag naar huis toe", laat hij weten.

Dat hij nu al naar huis mag had Donny niet verwacht, aangezien de artsen zijn situatie begin deze week nog heel anders inschatten. "Toen ik hier afgelopen maandag binnenkwam was het zeker wel de bedoeling dat ik hier langer dan een week zou moeten blijven, maar godzijdank verloopt mijn herstel onwijs goed."

Dankbaar

De Roelvink-telg vervolgt dat hij het UMC-ziekenhuis in Utrecht ontzettend dankbaar is. "Ik snap dat dit hun werk is, maar deze mensen hebben zo onwijs goed voor mij gezorgd dat ik ze voor eeuwig dankbaar ben", aldus Donny. Ook bedankt hij zijn volgers, die hem veel steun geven. "Nog steeds elk moment van de dag onwijs veel berichtjes binnen met 'Beterschap', maar ook lange teksten van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of mensen die op dezelfde manier familie of vrienden zijn kwijtgeraakt", vertelt hij. "Dat geeft me heel veel kracht, heel veel steun."

Werken aan comeback

Nu hij naar huis mag, ligt alle focus voor Donny op zijn herstel. "Ik moet de komende zes weken rustig aan gaan doen, gaan rusten. Maar het laatste wat ik ga doen is bij de pakken neer gaan zitten", stelt hij vastberaden. "Ik ga werken aan mijn comeback." Bij de videoboodschap schrijft hij dan ook: "The comeback is always stronger than the setback". Wij wensen Donny een spoedig herstel!

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink