Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ze doet het weer! Iris Rulkens imiteert EOTB-deelnemers op hilarische wijze

Iris neemt de deelnemers weer eens op de hak.

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit weer vol met deelnemers uit Nederland en België – oftewel een heerlijke mix van accenten. Imitatiekoningin Iris Rulkens nam wat EOTBDD-originals op de hak door ze te imiteren. En geloof ons: het is hilarisch.

Imitatie

Via Instagram deelde Iris gister een hilarische video waarin zij de originals van EOTBDD imiteert. De imitatiekoningin doet dit als de beste, want een verschil tussen de imitaties van Iris en de echte originals is bijna niet te horen. Zo neemt Iris de vier original-dames Joyce, Lynn, Stevie en Jennifer op de hak en doet ze hun uitspraken na. Hoe doet ze dat toch zo goed?! Kijk en luister mee.

Reacties

Het lijkt wel alsof de blondine iedereen kan imiteren, dus dat ook de imitaties van deze EOTBDD-deelnemers bijna identiek zijn verbaasde ons niet. Ook volgers van de imitatie-queen lachen zich rot. "Hahahaha ik ga stuk", schrijft Jody Bernal. Ook Stevie herself reageert met lachpoppetjes onder de foto. Iemand anders schrijft weer: "Wahahahah jij bent hilarious." Enne, Iris, we totally agree.

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress, MTV