Finally: tweede seizoen Squid Game bevestigd

Eindelijk!

Het eerste seizoen van Squid Game was een mega succes op Netflix. Het kon dan ook bijna niet uitblijven dat er een tweede seizoen van de serie gemaakt zou gaan worden. Enne, dat heeft Netflix gisteravond eindelijk bevestigd!

Populariteit

Dat de populaire serie een tweede seizoen gaat krijgen, komt niet als een verrassing. De serie werd door meer dan 100 miljoen mensen bekeken. In november liet Hwang al doorschemeren dat er een tweede seizoen komt, en dat hoofdrolspeler Gi-Hun, gespeeld door Lee Jung-jae, ook terugkeert.

Ook Netflix bevestigde het nieuws van een tweede seizoen. Squid Game was vorig jaar de best bekeken serie van de streamingservice en werd daarnaast ook de best bekeken productie ooit in de geschiedenis van Netflix. De serie won bovendien drie Golden Globe Awards. Wow!

Naast de exciting boodschap van Netflix, laat maker Hwang Dong-Hyuk zich uit over het tweede seizoen. “Er komt een hele nieuwe ronde aan”, luidt het bericht.

Vervolg

“Het kostte twaalf jaar om het eerste seizoen van Squid Game te maken, maar het kostte slechts twaalf dagen voor de serie om de meest populaire Netflix-serie ooit te worden”, klinkt het. Verder kunnen we lezen in het bericht dat Gi-Hun terugkeert in het tweede seizoen, evenals The Front Man. Daarnaast gaan we ook kennismaken met Young-hee’s vriend Cheol-su. Dat belooft veel goeds!

“Doe nog eens mee voor een hele nieuwe ronde”, aldus Hwang Dong-Hyuk. Wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen bingen, is helaas nog niet helemaal bekend. Waarschijnlijk zal dit pas ergens in 2024 zijn… Nog even geduld dus!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Netflix, Twitter

Laatste nieuws