Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onherkenbaar: zo zag EOTB-Joyce er vroeger uit

Joyce, is that you?

The wait is finally over! Een gloednieuws seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is deze week begonnen. De charismatische Joyce laat meteen in de eerste aflevering zien wie ze is. Maarre, hoe zag de beauty er vroeger eigenlijk uit? We verklappen alvast: je herkent haar bijna niet meer terug.

Smaakmaker

Na het zien van de eerste aflevering van EOTBDD weten we één ding zeker: Joyce is een absolute smaakmaker dit seizoen. De original is niet op haar mondje gevallen, en daar kwamen de andere deelnemers al snel achter. De realityster gooide al bij de kennismaking op het strand een cocktail richting Tcheutche, nadat hij benoemde welk gerecht zij was op zijn 'menukaart'.

Eenmaal in de villa was het al snel tijd voor de eerste ruzie van het seizoen. Joyce kreeg namelijk woorden met Jennifer, die met een kroontje op haar hoofd het strand op kwam lopen. Volgens Joyce, en andere originals, gedraagt ze zich te arrogant. Eenmaal in de jacuzzi barst de bom tussen de twee.

Opvallend uiterlijk

Joyce valt niet alleen op door haar karakter, maar ook haar uiterlijk is opvallend. De beauty heeft namelijk flink wat tattoos laten zetten op haar lichaam, waar tevens ook behoorlijk aan gesleuteld is. Onder meer haar lippen, jukbeenderen en borsten zijn onder handen genomen door een cosmetisch arts. Tijdens haar eerste date met Luca gaf ze toe dat 'alleen haar billen en neus nog helemaal natuurlijk zijn'.

Een paar jaar geleden zag Joyce er echter nog heel anders uit. Love Reality is namelijk de archieven in gedoken en kwam een aantal jeugdfoto's van Joyce tegen.

Onherkenbaar

De foto's zijn zo'n zeven jaar geleden genomen en we herkennen Joyce bijna niet meer terug. Op één van de kiekjes, een good old spiegelfoto, is namelijk te zien dat de EOTBDD-original met rood haar en een schuine pony door het leven ging. Joyce, is that you? Op een andere foto, gemaakt tijdens het uitgaan, is de pony verdwenen en zijn de rode lokken ingeruild voor een zwart kleurtje. Gelukkig kan Joyce zelf wel lachen om de foto's van vroeger. "😂❤️", reageert ze onder het bericht.

Bron: Love Reality, Grazia (archief) | Beeld: Tom Cornelissen