Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie de Jager heeft bijzondere pride-tattoo laten zetten

Wauw!

Nikkie de Jager heeft al diverse tatoeages op haar lichaam staan, maar haar nieuwste aanwinst is extra speciaal. Deze heeft namelijk alles te maken met een bijzondere mijlpaal voor de beauty. Op Instagram deelt Nikkie het prachtige eindresultaat.

Pride-tattoo

Nikkie heeft een bijzondere pride-tattoo laten zetten. En de timing daarvan is niet geheel toevallig, want het is momenteel pride month in Amerika. En ook in Nederland wordt er deze maand extra aandacht geschonken aan de regenboog-community. Voor de beauty is het twee jaar geleden dat ze als transgender uit de kast kwam en dat wilde ze vieren. "Ik heb een tattoo laten zetten om te vieren dat ik in 2020 als trans uit de kast ben gekomen! 🏳️‍🌈✨ HAPPY PRIDE!!!! 💕 schrijft Nikkie, aka NikkieTutorials, bij een speciale video op Instagram.

Regenboog

Te zien is dat Nikkie een stunning regenboog-look creëert, die natuurlijk perfect past bij deze maand én haar nieuwe tattoo. Aan het einde van de video onthult de blondine haar nieuwste aanwinst: een prachtige regenboog op haar onderarm. We love it! 

Royal lunch

Over de hele wereld trekt Nikkie kijkers met haar prachtige looks en tutorials op YouTube, door heel Europa is ze geliefd als Songfestival-host, en ook in Nederland kent haar populariteit geen grenzen. Ze is zelfs zó populair, dat ze mocht komen lunchen bij niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

En zelfs met een fabulously glamourous leven blijft dat een heel grote eer, laat Nikkie horen op Instagram. De queen of make-up mocht begin deze maand aanschuiven in Paleis Noordeinde voor de jaarlijkse Uitblinkerslunch, samen met het koningspaar en 25 andere Nederlanders die recentelijk grote prestaties hebben geleverd. Well done!

Bron: Instagram @nikkietutorials, Grazia (archief) | Beeld: Brunopress