Tabitha over moederschap: ‘De eerste maanden vond ik pittig’

De zangeres combineert haar carrière binnenkort met de zorg voor twee kleintjes.

Tabitha scoot hit na hit, geniet volop van dochtertje Imaya en is ook nog eens zwanger van een tweede kindje. In gesprek met RTL Boulevard vertelt de zangeres openhartig over hoe het moederschap tot nu toe bevalt en hoe ze dit combineert met haar drukke agenda.

Kwaaltjes

Een paar weken geleden maakte Tabitha op Instagram bekend dat ze samen met hubby Mauron een tweede kindje verwacht. “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister, daddy and I are patiently waiting for all of us to be together💜“, schreef ze bij een reeks lieve foto’s. Inmiddels is de zangeres alweer een aantal weken zwanger en is het geslacht van het kindje bekend. “We hebben gisteren de echo gehad, dus we hebben aankomende weekend een gender reveal”, vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. Hoe de zwangerschap verder verloopt? “Ik voel me goed. Ik denk dat de kwaaltjes al wel wat zijn gezakt”, stelt ze.

Ondernemen en moederschap

Tabitha scoort hit na hit en zit niet stil. Hoe combineert ze haar drukke agenda nu er weer een kleintje op komst is? “Ik denk dat het stukje ondernemen, dat ik ook ontzettend leuk vind, best goed past bij het moederschap”, aldus de mom. “Het artiestenleven daarentegen is wel wat extremer. Het is op zich wel goed te managen.”

Pittig

Dat het moederschap niet altijd over rozen gaat, deelt Tabitha regelmatig in openhartige posts op Instagram. “De eerste paar maanden vond ik pittig”, geeft ze toe. “Ik denk dat het een combinatie is geweest van de hormonen van de vrouw – die helemaal ontregeld zijn. Van vrouw Tabitha naar moeder, en de verantwoordelijkheid die je opeens hebt.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws