Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Marieke Elsinga showt groeiende baby belly

Stunning!

Vorige week maakte Marieke Elsinga het geweldige nieuws wereldkundig dat zij en boyfriend Sander in verwachting zijn van hun eerste kindje. Enne, de radio-dj en presentatrice heeft inmiddels al een prachtige baby belly, zo is te zien op Instagram.

Groeiende babybuik

Waar Marieke Elsinga een tijdlang vaste klant was in de sportschool, heeft ze het de afgelopen tijd wat rustiger aan moeten doen. Vandaag deed ze voor het eerst weer een groepsles, zo deelt ze middels een gym selfie in haar Instagram Stories. "Best trots op mezelf, want voor het eerst in tijden weer eens een groepslesje sporten gedaan", schrijft Marieke bij het kiekje. "Ging TOP!"

Al kan de radio-dj door haar groeiende bump niet alle oefeningen meer doen. "Alle rechte buikspieroefeningen vervangen voor iets anders", laat ze weten.

Beeld: Instagram @mariekeelsinga

It's a...

Niet lang na de zwangerschapsaankondiging verklapte Marieke het geslacht van de baby én lichtte ze een tipje van de sluier op over de babynaam. Aan RTL Boulevard liet ze vorige week weten dat ze 'hem' nog niet heeft gevoeld in de buik. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al”, vertelde ze toen.

En de naam? De radio-dj houdt de namen van haar RTL-collega’s in haar achterhoofd. “Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang.” Wij zijn heel benieuwd wat het uiteindelijk wordt!

Bron: Instagram @mariekeelsinga | Beeld: BrunoPress