Marieke Elsinga onthult geslacht baby

En het wordt een...

Gisteren maakte Marieke Elsinga het heugelijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Enne, nu heeft de presentatrice ook al verklapt wat het geslacht van haar kleine spruit wordt én licht ze een tipje van de sluier over de babynaam op.

Zwanger

Tijdens de ochtendshow van Qmusic vertelde de presentatrice gisteren dat ze binnenkort gezinsuitbreiding verwacht. Daarbij vertelde Marieke ook dat ze nog wel even moet wennen aan het idee van zwanger zijn. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder”, zei ze. “Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit.”

Zoontje

Aan RTL Boulevard heeft Marieke gisteren ook al verklapt wat het geslacht wordt van de baby. Ze zei namelijk dat ze ‘hem’ nog niet heeft gevoeld in haar buik. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al.” En de naam? De radio dj houdt de namen van haar RTL-collega’s in haar achterhoofd. “Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Verder vertelt Marieke nog dat ze blij is dat ze haar zwangerschap gister eindelijk heeft mogen opbiechten. “Het was ook wel tijd om het te vertellen, want je begint het best wel te zien”, aldus Marieke. Congrats!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws