Marieke Elsinga zenuwachtig voor terugkeer op de radio

'Het voelt gewoon als de eerste dag na een lange middelbare schoolzomervakantie.'

Lees ook

Exciting news: Marieke Elsinga was vanochtend na een aantal weken pauze weer bij Qmusic op de radio te horen. En hoewel ze er veel zin in had, was het toch wel even spannend voor de presentatrice, zo vertelt ze.

Terug van weggeweest

Vanaf vandaag is Marieke weer te horen op de radio – en dat vindt ze best spannend, zo bekende ze vanmorgen. “Het voelt gewoon als de eerste dag na een lange middelbare schoolzomervakantie”, vertelde ze aan collega Mattie Valk vlak na de start van het programma. “Ik heb superveel zin, maar die eerste nacht slaap je dan toch slecht omdat je zo zenuwachtig bent dat je al je vrienden weer ziet.” Gelukkig was het al snel weer als vanouds, en op onderstaande lieve foto is duidelijk te zien dat het bekende radioduo ontzettend blij is om weer herenigd te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Pauze

In april legde Marieke tijdelijk al haar werkzaamheden neer om haar ‘energie terug te krijgen’. Ze stopte niet alleen met het radioprogramma Mattie en Marieke op Qmusic, maar legde ook haar televisiewerk neer. Via een audiobericht liet ze de luisteraars het nieuws weten: “Ik krijg heel vaak de vraag: hoe hou je dat vol? Dat je radio maakt én televisie”, legde ze uit. “Mijn antwoord is dan altijd: ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veel energie. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost. En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen.” Inmiddels heeft ze zowel haar radio- als televisiewerk weer opgepakt.

Geruchten

De wekenlange afwezigheid van Marieke zorgde er ook voor dat er allerlei geruchten de ronde deden. Zou ze misschien meedoen aan Wie is de Mol? of Expeditie Robinson, waardoor ze een aantal weken geen radio kan maken? Die roddels heeft ze vanmorgen meteen ontkracht. “Ik zou dat dus heel heftig vinden. Als je je mentale gezondheid inzet om mee te doen als zoiets als Wie is de Mol? of Expeditie Robinson of wat dan ook. Dat is toch heel erg dom en ook echt slecht”, stelde de radio-dj. “Lieve mensen: ik was gewoon echt toe aan een break, voor mijn koppie. Ik had te lang achter elkaar te hard gewerkt.”

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook