Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de knappe vriend van Marieke Elsinga

De twee verwachten binnenkort hun eerste kindje samen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 - Rode Loper

Vorig week maakte Marieke Elsinga bekend dat zij en haar vriend Sander hun eerste kindje samen verwachten. Hoewel Marieke zowel te horen is op de radio als te zien op televisie, blijft haar partner liever buiten de schijnwerpers. Foto's van de twee samen zijn dan ook zeldzaam, maar ze zijn er wel!

Buiten de schijnwerpers

Marieke en Sander hebben elkaar leren kennen via een dating-app. Begin 2020 brachten de twee naar buiten dat ze een relatie hadden, maar daar krijgen de volgers van Marieke verder weinig van mee. De presentatrice houdt haar vriend en liefdesleven graag buiten de schijnwerpers. Een romantisch kiekje van de twee zul je dan ook niet snel tegenkomen. Toch is er een zeldzame foto van het dolgelukkige koppel te vinden. Op Valentijnsdag verscheen er een leuke spiegelfoto van de twee op Marieke's Instagram. Wat een knap koppel!

Terug op de radio

Het was een spannende dag voor Marieke vorige week maandag. Na een pauze van een aantal weken was de radio-dj voor het eerst weer te horen op Qmusic. Hoewel ze er ontzettend veel zin in had, was het ook spannend. "Het voelt gewoon als de eerste dag na een lange middelbare schoolzomervakantie”, vertelde ze aan collega Mattie Valk vlak na de start van het programma. “Ik heb superveel zin, maar die eerste nacht slaap je dan toch slecht omdat je zo zenuwachtig bent dat je al je vrienden weer ziet."

Zwanger

Dat Marieke weer op de radio te horen is, vonden wij al goed nieuws. Maar later die week had ze presentatrice nóg een exciting nieuwtje om met de rest van de wereld te delen: ze is namelijk zwanger. Dat is echter niet de reden dat ze de afgelopen weken niet te horen was, benadrukte ze. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, stelde ze. “Dat is het echt niet geweest.” Hoewel ze nog wel even moet wennen aan het idee dat ze zwanger is, zijn zij en Sander 'dolgelukkig'.

Bron: Instagram @mariekeelsinga | Beeld: BrunoPress