Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Marieke Elsinga zwanger van eerste kindje

16e RadioRing Gala (2022)

Beschuit met muisjes! Marieke Elsinga kondigde vanochtend op de radio namelijk aan zwanger te zijn van haar eerste kindje. "Wow, dit is de grootste verandering ooit", zei ze.

Babynieuws

Marieke keerde eerder deze week weer terug op de radio bij Qmusic na een aantal weken van afwezigheid. De presentatrice had een tijdje rust nodig, maar dan had niets met haar zwangerschap te maken, zo benadrukt ze nog. "Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben", vertelt ze. "Dat is het echt niet geweest."

Rust

"Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk – en dat is ook het mooie van zwanger zijn – het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby", legt Marieke uit.

Marieke is dolblij met haar zwangerschap, zo schrijft ze ook bij de aankondiging op haar Instagram. "Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig", klinkt het.

Gewenning

Op de radio vertelt de presentatrice verder dat ze nog wel even moet wennen aan het idee van zwanger zijn. "Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder", stelt ze. "Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit."

Congrats, Marieke!

Bron & Beeld: Qmusic, Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Hilversum/20220127 - 16e editie van het RadioRing Gala (2022). Uitreiking van de Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSterren. Fotograaf: BrunoPress/ArjoFrank Fotografie Op de foto: Marieke Elsinga