Yay! Dit is wanneer Marieke Elsinga weer op de radio te horen is

Marieke laat weten dat haar pauze bijna voorbij is.

Lees ook

Marieke Elsinga komt terug! Zojuist deelde Marieke namelijk dat zij héél binnenkort weer te horen zal zijn op Qmusic. Hiermee komt een einde aan de pauze die zij op 11 april voor zichzelf inlaste. Yay!

Afwezigheid

In april was het even flink schrikken voor Qmusic-luisteraars. Waar het in de ochtend altijd vaste prik is om te genieten van de ochtendshow Mattie & Marieke, kregen zij opeens de mededeling dat Marieke tijdelijk afwezig zou zijn. De radio-dj liet destijds via een audiobericht weten dat ze een pauze wilde inlassen van het radiomaken. De combinatie van een pittig jaar, haar werk voor Qmusic en haar televisieklussen waren even te veel voor haar.

Korte pauze

Maar aan die pauze komt nu dus een einde! In een berichtje op haar Instagram-pagina laat Marieke weten dat ze vanaf komende maandag weer in de studio zal aanschuiven om samen met Mattie radio te maken. “Vanaf maandag ben ik er weer! Ik heb er méga zin in”, begint ze haar berichtje. Ook bedankt ze de hele crew voor de mogelijkheid om een pauze te nemen: “Ben dit geweldige clubje mensen (voor én achter de schermen) heel dankbaar dat ik even op de rem heb mogen trappen en alle tijd kreeg.” Gelukkig maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Disclaimer

Maar ondanks haar terugkeer, draait Marieke niet direct weer voor de volle 100% mee. Zo laat ze weten dat luisteraars het op de woensdag nog even zonder haar moeten stellen. “Ik houd de woensdagen nog even voor mezelf”, schrijft ze, “maar alle andere dagen zit ik tussen 6-10u weer tegenover mijn grote vriend Mattie op Qmusic”, sluit ze haar bericht af. Wij kunnen in elk geval niet wachten en hopen dat Marieke alle rust kan pakken die ze nodig heeft.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook