Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Tony Junior ook gespot met De Bachelors India

Eerst Diva en nu India?

Afgelopen weekend konden de voetjes weer van de vloer met dank aan Tony Junior. Niet alleen werd hij bij het Emporium festival gespot met De Bachelors Diva, maar ook plaatste hij een paar kiekjes met India op the gram. Enne, dat zorgt voor veel verwarring bij zijn volgers.

Herenigd

Tony had met meerdere dames tijdens De Bachelor een goede klik. Zo beleefde hij met India een hele romantische date in het Amfitheater van Pula en groeiden de twee steeds meer naar elkaar toe. Uiteindelijk besloot Tony toch om India geen roos te geven en haar naar huis te sturen. Hoewel dat moment natuurlijk behoorlijk shocking was, kunnen de twee nog wel goed met elkaar opschieten.

Verbaasde reacties

Goed, gisteren plaatste Tony dus een kiekje met India. Heel lief, maar het riep toch wel wat vraagtekens op bij zijn volgers. Helemaal omdat hij eerder die dag al een foto met Diva plaatste. "Huh?", schrijft Tony in de caption bij de foto, en dat is ook precies wat fans in de comments riepen.

Diva en India

Fans begonnen gister massaal te speculeren over Diva en Tony. Zo waren fans ervan overtuigd dat de twee weer aan het daten waren. Die geruchten werden later die dag dus de kop ingedrukt, omdat hij 's avonds óók met India poseerde op the gram.

Volgers weten ook niet meer wat ze nou van deze dubbele ontmoeting vinden, al vinden sommigen Tony en India nog altijd goed bij elkaar passen. "Jullie blijven echt fantastisch om te zien samen. Give it a try mensen, give it a try." Hmm.. To be continued!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Bachelor