Zien: De Bachelors Diva en Tony Junior herenigd

Aaaahw!

Afgelopen weekend konden de voetjes weer van de vloer tijdens het populaire Emporium Festival. Wie één van de tientallen duizenden festivalgangers was? Niemand minder dan De Bachelors Diva. Enne, drie keer raden wie er toevallig één van de artiesten was op dat festival? Jep, Tony Junior!

De Bachelor

Diva was tijdens het eerste seizoen van De Bachelor gegarandeerd een van de publiekslievelingen. De goedlachse onderneemster viel goed in de smaak bij Tony, maar ging er uiteindelijk niet met de laatste roos vandoor. Toch kunnen de twee nog altijd goed met elkaar overweg, zo blijkt maar weer uit de kiekjes die ze beiden delen op Instagram.

Herenigd

Diva was zaterdag bij Emporium, waar Tony toevallig moest optreden. De Bachelor kon het natuurlijk niet laten om de brunette even op te zoeken en dat leverde een schattig kiekje op. “Looook who was here 😍”, schrijft Tony bij de foto van hem en Diva op het strand. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Reacties

Volgers van Tony zijn nog altijd dol op Diva, zo valt te lezen in de reacties. “OMG, zo leuk Diva!” en “Aaahw, zo’n leuke meid”, klinkt het in de comments. Sterker nog, er zijn zelfs een aantal mensen die hopen dat de twee gaan daten. “Ooh, ik vind jou en Diva nog steeds leuk samen 🔥”, schrijft iemand. En: “Die meid vond ik veel leuker staan, maar ja het was zijn programma…”, reageert iemand anders.

Enne, ook Diva zelf reageert op het kiekje. “Een voor op de schoorsteenmantel!”, comment ze. Oeh la la!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram, De Bachelor

Laatste nieuws