De Bachelors India over onverwachts vertrek: ‘Heb het een plekje kunnen geven’

India vertelt of ze Tony na het shocking moment nog heeft gesproken.

De finale van De Bachelor is almost there en dat betekent dat we bijna weten wie het hart van Tony Junior heeft veroverd. Veel kijkers waren ervan overtuigd dat India er met de winst vandoor zou gaan, maar niets bleek minder waar. Tony besloot in de laatste aflevering om haar geen roos te geven en dat had niemand zien aankomen. Grazia besloot om polshoogte te nemen bij India.

Shocking

Na de romantische date tussen India en Tony in het Amfitheater van Pula sprong de vonk duidelijk over tussen de twee. India voelde haar gevoelens voor Tony groeien en dacht dat dat wederzijds was. Ze zag dan ook echt niet aankomen dat Tony haar liet gaan. “Ik zag het inderdaad echt niet aankomen. Niemand niet”, vertelt India.

Volgens de Limburgse tattoo-artist heeft Tony vlak voor het confronterende gesprek niet laten blijken dat er iets niet goed zat. Dat maakte het moment ook zo shocking. “Er was ook geen kans voor hem om aan te geven aan mij hoe hij er in stond op het laatst”, vertelt ze. “Maar als ik nu terugkijk, dan denk ik dat hij het zelf ook erg moeilijk vond om te kiezen tussen ons.”

Plekje kunnen geven

Tijdens de barbecue leek er nog niets aan de hand en gaf Tony nog aan dat alles wel goed zat. “Dat was de laatste keer dat ik hem sprak voor zijn beslissing. Als hij toen al twijfelde had hij me dat toen wel kunnen zeggen, maar ik denk dat het gewoon allemaal heel dicht bij elkaar lag en dat hij echt op het laatste moment pas een beslissing heeft genomen”, legt India uit.

Hoe het nu met India gaat? Een paar weken nadat India weer terug was in Nederland heeft ze nog een keer met Tony gepraat over wat er precies is gebeurd. “We hebben alles nog een keer besproken. Daar was ik heel blij om, want je wordt toch een beetje met een gebroken hart naar huis gestuurd. Je wil gewoon weten waarom”, aldus de tattoo-artist. “Hij nam toen contact met mij op om alles even te bespreken, zodat we het beiden een plekje konden geven”, vertelt India tot slot.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws