Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Bridgertons Ruby Barker deelt nieuws vanuit ziekenhuis

'Ik ben niet helemaal eerlijk geweest', aldus een openhartige Ruby.

Het gaat al langere periode niet goed met Bridgerton-actrice Ruby Barker, deelt ze in een emotionele update via Instagram. In een openhartige video doet ze een boekje open over haar mental health.

Mental health

"Voor mij is elke week mental health week", schrijft ze bij haar bericht op Instagram. "Het voelt alsof ik niet helemaal eerlijk ben geweest, dus dit is voor mijn volgers. Tijd om transparant te zijn. Ik struggle al sinds Bridgerton en dit is de waarheid. Bedankt voor al jullie steun. Jullie liefde helpt me erdoor", valt verder te lezen.

Daarbij heeft Ruby een openhartige video geüpload, waarin ze haar volgers rechtstreeks aanspreekt.

Stijgende lijn

"Ik voel me...beter", deelt de actrice voor de camera. "Ik ben heel erg unwell geweest voor een heel lange periode en ik wilde graag eerlijk zijn tegenover iedereen: ik ben aan het strugglen geweest. Op dit moment zit ik in het ziekenhuis en ik mag binnenkort naar huis. Hopelijk kan ik door met m'n leven – maar ik neem een korte pauze voor mezelf."

En hierbij heeft Ruby direct ook wat wise words voor haar volgers: "Ik wil anderen aanmoedigen als zij ook strugglen: please do yourself a favour en neem een pauze. Wees niet zo hard voor jezelf."

Diagnose

Ook deelt Ruby dat ze lange tijd gekampt heeft met gevoelens van woede, frustratie, en druk. "En nu heb ik een diagnose", vertelt ze openhartig. "En daar ga ik het met jullie over hebben – op een ander moment."

"En ik moet daarom afstand nemen van mezelf. Mezelf vergeven. Grenzen stellen. Ik kan niet door blijven gaan zoals ik deed. Ik moet veranderen. Dus dat is wat ik probeer te doen", vertelt een kwetsbare Ruby.

Dankbaar

Ook maakt Ruby nog heel duidelijk dat er no hard feelings zijn tussen haar en het team achter Bridgerton. "Ik moet Netflix en Shonda Rhimes bedanken voor het feit dat ze me een kans gegeven hebben en me gered hebben."

Ook laat ze weten dat ze er naar uitkijkt om haar carrière weer op te pakken. "Ik wil iedereen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat ik een baan heb en een doel in m'n leven...En ik kan niet wachten om al mijn afspraken na te komen."

Wij wensen Ruby in elk geval een spoedig herstel!

Bron: Instagram @rubybarker | Beeld: Netflix, Bridgerton