Déze Bridgerton-actrice deed auditie voor Sex Education

Wat zou Lady Whistledown hiervan vinden?

Bridgerton staat inmiddels ruim een maand op Netflix, en nog steeds zijn wij obsessed met the ton. Ruby Barker wist de rol van Marina Thompson in Bridgerton te scoren, maar even leek het erop dat we haar ook in de serie Sex Education zouden zien.

Marina Thompson

Ruby is in de Netflix-hitserie als Marina Thomson te zien. Een jonge vrouw die bij de familie Featherington verblijft en haar intrede in de society maakt. Dat Ruby de rol van Marina in de wacht wist te slepen, was voor haar een droom die uitkwam.

“Het is geweldig dat ik deel uitmaak van de cast van Bridgerton, een serie die ook nog eens gemaakt wordt door Shonda Rhimes. Het is gewoon fantastisch om bij een serie te horen die diversiteit zo hoog in het vaandel heeft”, deelt de actrice met Daily Mail.

Sex Education

Ruby onthult dat ze hoorde dat ze de rol had bemachtigd toen ze auditie wilde doen voor een rol in een heel andere serie. “Ik deed auditie voor een kleine rol in Sex Education, toen mijn agent me belde. Ze zei: ‘Oh my god, je hebt de rol in Bridgerton gekregen.’ Opeens maakte het me helemaal niet meer uit of ik een rol in Sex Education zou krijgen.”

“Ik had zoiets van: ik ga gewoon weg. Ik heb uiteindelijk wel auditie gedaan, maar ik dacht: ook als ik deze rol niet krijg, wat maakt het uit? Ik heb nu al de beste rol van het jaar binnengesleept.”

Bridgerton kijken

Ook vertelt de actrice dat ze de serie niet met haar familie kijkt. “Nee, mijn hemel. Ik hoef niet met mijn vader naar Regé-Jean Page’s billen te kijken”, lacht Ruby.

Ze vervolgt dat ze de serie liever alleen kijkt en dat haar familie dat ook doet. “Ik kan Bridgerton prima in mijn eentje kijken. Mijn zussen en opa – die in Amerika woont – hebben de serie ook gekeken.”

Bron: Just Jared | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws