Zó ziet Temptations Angela eruit zonder haar krullen

Wauw!

Lees ook

Temptations Angela wist met haar dance moves en bos krullen de aandacht van menig verleider te trekken. Ook kijkers thuis waren onder de indruk van de prachtige krullenbos van de Vlaamse schone. Al waren enkele ook wel benieuwd hoe ze eruit zou zien met steil haar

Krullenbol

Het is alweer eventjes geleden dat Angela samen met haar now ex-boyfriend Christian meedeed aan Temptation Island. Hoewel de twee het liefdesavontuur hadden doorstaan, besloten ze afgelopen zomer toch om uit elkaar te gaan. Sindsdien is de knappe danseres én PhD-onderzoeker independent single, zoals ze het een tijdje geleden zelf omschreef. Al krijgt ze wel de nodige mannelijke aandacht. “Ik krijg wel soms privéberichten van BV’s, BN’ers, artiesten, voetballers… Of ze me willen versieren, dat weet ik niet echt”, deelde ze destijds op Instagram. Nou, dat weten wij bijna wel zeker! Om welke bekende namen het gaat, houdt Angela echter wél geheim. “Ik ga geen namen noemen.”

Naast DM's van knappe mannen krijgt Angela van veel volgers ook de nodige vragen over haar prachtige krullen. Hoe ze haar krullen zo bouncy krijgt, hoe ze haar haar wast, welke producten ze gebruikt, noem het maar op. Maarre, veel van Angela's 200k volgers zijn ook hartstikke benieuwd hoe de Vlaamse er zónder haar krullen uitziet.

Lange lokken

Angela is de minste niet en besloot de proef op de som te nemen. “Okay so I did a thing“, schrijft ze bij een kiekje met een compleet ander kapsel. “Na een lange tijd m'n haar nog een keertje gestijld. Is niet goed gelukt, want kreeg m'n krullen er moeilijk uit”, laat ze weten. “Next time laat ik een kapper het wel doen. Waarschijnlijk pas binnen enkele jaren cause I'm good for now.”

Hoewel de steile lokken naar eigen zeggen niet goed gelukt zijn, vinden wij het Angela maar ál te goed staan. Daar zijn haar volgers het mee eens, blijkt wel uit een blik op de comments. “Ik smelt”, “like it” en “beauty” klinkt het in de reacties, voorzien van de nodige hartoogjes. Toch zijn er ook enkele volgers die nu al heimwee hebben naar de Angela's curls. “Doe maar weer krullen”, reageert iemand.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook