Anne en Esther Vedder delen de mooiste festivallooks + stylingtips

Festival vibes in het kwadraat.

Anne en Esther Vedder (33) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Sylvie MeisRita Ora en Romee Strijd. Met Grazia delen de sieradendesigners elke maand fashion- en stylingtips. Dit keer geven de dames tips voor de perfecte festivallook.

Festival fever

Anne en Esther gingen voor de lancering van hun Festival Collection naar het populaire Amerikaanse festival Coachella. De twee showen ons hun favoriete festivaloutfits en delen tips voor de perfecte festivallook.

1. Fladderige jurkjes

“Ga voor fladderige jurkjes met ruches of bloemetjes, play- en jump- suits. Ook als je geen modellenfiguur hebt, creëer je hiermee de ultieme festivallook. Wij zijn gek op de outfitjes van Freebird.”

Anne en Esther Vedder
“Coachella Day 2 ✌🏼”

2. Gevlochten haarband

“Kies voor een gevlochten haarband in je eigen haarkleur (bijvoorbeeld van Infinity Braids) voor een nonchalant festivalkapsel. Je creëert zo heel simpel een messy look.”

Esther met de prachtige haarband van Infinity Braids

3. Festival Collection Vedder & Vedder

“Match je outfit met de Festival Collection van Vedder & Vedder bestaande uit de Ivy Initial Rope Necklace, de Chelsy Chain Coin Necklace en de Indy Initial Chain Necklace. Juist het laagjes-effect maakt je look af.”

Romee Strijd droeg de Vedder & Vedder Festival Collection tijdens Coachella

4. Zonnebril en tas

“Maak je outfit af met een goede zonnebril of tas. Je kunt beter investeren in duurdere accessoires, omdat je deze kunt combineren met al je outfits. Zo til je alles wat je draagt naar een hoger niveau.”

Anne en Esther Vedder
“Say cheese!” ☀️☀️☀️

Netwerken

Hoewel Anne en Esther naar Californië afreisden om de lancering van hun festivalcollectie te vieren, maakten de dames uiteraard ook tijd om te netwerken en bij te kletsen met verschillende A-listers.

“We eindigden onze LA-trip met een lunch met niemand minder dan Chrissy Teigen in het huis van John Legend en Chrissy. We hebben samen met Chrissy haar zelfbereide snacks gegeten, rosé gedronken en lekker gekletst. Wordt hopelijk vervolgd…”

Beeld: Vedder & Vedder

Laatste nieuws