Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Gordon deelt enorm knappe transformatie

Gordon is flink afgevallen!

Hommage aan Tineke de Nooij

Gordon heeft de afgelopen tijd flink aan zichzelf gewerkt en is behoorlijk wat kilo's kwijt. De zanger laat weten dat hij al 11,5 kilo is afgevallen. Op Instagram deelt hij de eerste zichtbare resultaten. Lekker bezig, Gordon!

Afvalrace

De zanger is alweer een tijdje bezig met afvallen. In april meldde hij al dat er vijf kilo van af was, maar dat is inmiddels al meer dan verdubbeld. Via zijn Instagram Stories geeft Gordon een update. “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd”, begint hij vol trots. “Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen. In twee maanden tijd. Ja, ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht”, laat hij weten met een glimlach van oor tot oor.

Geheim

De vraag die veel mensen meteen stellen is dan ook: wat is zijn geheim? Gordon laat weten dat hij inderdaad veel DM’s van mensen heeft gekregen die willen weten hoe hij zoveel is afgevallen. “Het is niet iets van de afgelopen twee maanden”, deelt hij. “Ik ben al sinds vorig jaar begonnen met het roer om te gooien qua eten. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het allerbelangrijkste. Dat is 70 procent.” Hoe hij dat precies aanpakt? “Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat… Dat zijn de key-woorden die de sleutel zijn tot het succes.” Aha!

Nooit te laat

Daarnaast deelt Gordon ook een indrukwekkende voor- en na foto van zijn transformatie. Althans, we kunnen het nog niet helemaal een ‘na’ foto noemen, want de zanger is nog niet klaar met zijn nieuwe levensstijl. “Lieve mensen, ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen”, schrijft hij bij de foto’s. “Ik ben er nog lang niet maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen! Samen met mijn trainer ben ik wederom van ver gekomen. Uitgezakt, moe, obese, maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren”, laat hij weten.

“Ik heb mezelf enorm tekortgedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zag zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het!” Knap gedaan, Gordon!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Showbizz
  • Hommage aan Tineke de Nooij. Beeld en Geluid eert haar met een feestelijk programma en de onthulling van haar portret op de Wall of Fame. Op de foto: Gordon Heuckeroth