Verdrietig nieuws voor Gordon en lover Jeffrey: ‘Ons sprookje is ten einde gekomen’

De twee hebben helaas een punt achter hun relatie gezet.

Het is nog maar kortgeleden dat Gordon zijn kersverse lover op Instagram voorstelde. De 24-jarige Jeffrey en Gordon waren dolgelukkig samen, maar helaas is er aan dit sprookje een einde gekomen. De twee hebben een punt achter hun relatie gezet, zo laat Gordon in een emotioneel berichtje op Instagram weten.

Samen naar Dubai

In augustus maakte Gordon bekend dat hij een nieuwe liefde in zijn leven had gevonden. Hij en Jeffrey waren happy samen en besloten zelfs een bijzonder avontuur aan te gaan. Gordon verhuisde naar het zonovergoten Dubai en nieuwe vlam Jeffrey ging met hem mee. “Als je dan toch besluit in het diepe te springen, dan liever samen. Vanaf nu jij en ik schat,” schreef de zanger eerder al bij een paar kiekjes van hem en Jeffrey. De tv-ster zou naar Dubai zijn vertrokken om de inrichting van woonhuizen en hotels te verzorgen.

Ondanks dat het verblijf in Dubai niet tegenviel, strandde de relatie van Jeffrey en de presentator. In een bericht op Instagram deelt Gordon het verdrietige nieuws. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen”, begint hij bij een foto van het tweetal.”

‘We blijven vrienden’

De twee hebben volgens Gordon een geweldige tijd gehad, maar een relatie zit er helaas niet meer in. “Ik kijk er met alle plezier op terug”, stelt hij dan ook. “We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe! Jeffrey is inmiddels weer in Nederland en ik reis op dit moment naar Brussel voor tv-opnames. We vinden het beide heel jammer, maar het is wat het is.”

Het verdrietige nieuws over de breuk tussen de twee heeft er echter niet voor gezorgd dat Gordon zijn droom om in Dubai te wonen in duigen zal vallen. “Mijn avontuur in Dubai zet ik onverminderd door!”, stelt de presentator. You go, Gordon!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws