Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabrizio Tzinaridis onthult of hij achteraf spijt heeft van De Bachelor-deelname

Aha!

Het was niet de Nederlandse, maar de Vlaamse Bachelor waar íedereen de afgelopen weken over sprak. Fabrizio Tzinaridis had een prachtige tijd tijdens de opnames van het programma, maar ontving behoorlijk wat negatieve reacties op social media toen de afleveringen werden uitgezonden. Toch heeft de bachelor geen spijt van zijn deelname aan het programma, zo onthult hij in een exclusief interview met Grazia.

Dates

In een van de laatste afleveringen van De Bachelor koos Fabrizio drie dames uit voor de final date. Sanne, Margaux en Madieke mochten 24 uur doorbrengen met Fabrizio om te ontdekken of er een romantische klik aanwezig was. Iedere date was even gezellig, zo ondervond ook Fabrizio. Hij beleefde namelijk met alle drie de dames een intieme nacht, en daar hadden veel kijkers thuis een mening over. Iets wat Fabrizio niet in de koude kleren ging zitten.

“Ik vind het een beetje spijtig dat dit is wat mensen is bijgebleven”, begint Fabrizio. “Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen.”

Geen spijt van deelname

Ondanks de negatieve reacties en het feit dat Fabrizio de ware niet heeft gevonden, heeft hij zeker geen spijt van zijn deelname aan De Bachelor. "Nee, ik vond het een fantastisch avontuur en zou niks anders hebben gedaan", reageert hij. "Ik ben op mijn eigen manier gaan uitzoeken wie bij me past en voor m’n gevoel heb ik er alles uitgehaald. Het is van A tot Z gelopen zoals ik wilde.” Aha!

In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Fabrizio Tzinaridis over zijn Bachelor-avontuur. Want hoe is zijn contact met de dames nu? En heeft hij inmiddels al een nieuwe liefde in zijn leven? Vanaf 25 mei in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: De Bachelor België