Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drama incoming: Jersey Shore komt terug met nieuwe cast

Excited!

Maak je klaar voor een nieuwe ronde gym, tan, laundry, want Jersey Shore komt terug op de buis. SnookiJWowwThe Situation en co maken plaats voor een nieuwe lichting party animals, zo kondigt MTV vandaag aan.

Jersey Shore 2.0

Hou je hart vast: het is alweer dertien jaar (!) geleden dat Jersey Shore voor het eerst op de buis verscheen. In 2012 kwam de show helaas ten einde, maar we hoefden gelukkig nog geen afscheid te nemen van de castleden. Van 2012 tot en met 2015 waren Snooki en JWoww namelijk te zien in hun eigen realityshow. In 2018 kwam de cast weer bij elkaar (met uitzondering van Sammi Sweetheart) voor de opnames van Jersey Shore: Family Vacation, waarvan dit jaar het vijfde seizoen verscheen.

Hoewel ze allemaal nog wel van een feestje houden, hebben veel van de originele cast members hun uitbundige feestleven grotendeels achter zich gelaten en ingeruild voor een gezinsleven. En dus is het volgens MTV tijd voor een nieuwe lichting feestbeesten die de Amerikaanse oostkust onveilig gaan maken.

Opgespoten lippen en spray tans

"Het is dertien jaar geleden dat de iconische cast van Jersey Shore al fist-pumpend in ons leven kwam en onze harten stal", klinkt het statement van de tv-zender. "Nu gaat de aloude traditie verder met een nieuwe groep huisgenoten die hun eigen Shore-huis betrekken. Ze hebben hun poofs ingeruild voor opgespoten lippen en UV-stralen voor spray tans, maar wanneer het warmer wordt in Jersey, is de Shore nog steeds dé plek om de hele zomer lang herinneringen te maken." We can't wait!

Bron: Deadline | Beeld: Jersey Shore