Zó zien de drie kinderen van Jersey Shore’s Snooki er nu uit

Nicole Polizzi a.k.a Snooki is gezegend met drie prachtige kinderen.

Lees ook

NicoleSnookiPolizzi stond maar liefst tien jaar lang in de spotlights in de MTV-hitserie Jersey Shore. Ze besloot met de serie te stoppen om meer bij haar drie kinderen te zijn. Niet zo gek dat de trotse moeder dan ook vaak kiekjes van haar kids deelt op social media. Zo zien haar kinderen er nu uit!

Kinderen

Snooki leerde haar grote liefde Jionni LaValle in 2010 kennen tijdens de opnames van het derde seizoen van Jersey Shore. Niet veel later krijgen de twee een relatie en in 2014 gaven de love birds elkaar het jawoord.

Snooki en Jionni hebben samen drie kinderen. Zoon Lorenzo Dominic (8), dochter Giovanna Marie (6) en zoon Angelo James (1). Dat Snooki dol is op haar gezin moge duidelijk zijn. Zo deelt de realityster regelmatig schattige kiekjes van haar familie op social media.

Afscheid Jersey Shore

Snooki was maar liefst tien jaar lang te zien in de serie Jersey Shore. Haar gezin was voor haar de voornaamste reden om te stoppen met de serie.

“Ik haat het om weg te zijn van mijn kinderen”, legde ze destijds uit in de postcast It’s Happening With Snooki & Joey. “Ik vind het niet leuk meer om drie dagen op rij te feesten. Dat is mijn leven niet meer en ik wil thuis bij de kinderen zijn. Ik vind het niet erg om af en toe uit eten te gaan ofzo, maar het is gewoon heel zwaar voor me om de kinderen achter te laten om de show te filmen.”

Snooki was sinds 2009 een vast castlid van Jersey Shore. In 2012 verscheen het programma niet meer op tv, maar kreeg de realityster in de tussentijd de spin-off Snooki & Jwoww. In 2018 kwam de cast weer bij elkaar om Jersey Shore: Family Vacation op te nemen. Inmiddels zijn daar al drie seizoenen van opgenomen. Er is een vierde seizoen in de maak, maar zonder Snooki.

Benieuwd hoe de kinderen van Snooki eruitzien? Bekijk het hieronder.

View this post on Instagram

👩🏽👦🏽👧🏽

A post shared by Nicole "Snooki" 💋 (@snooki) on

View this post on Instagram

My Lorenzo 💙

A post shared by Nicole "Snooki" 💋 (@snooki) on

View this post on Instagram

THIS SQUISHY FACE. 🥰

A post shared by Nicole "Snooki" 💋 (@snooki) on

Bron: Insider, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook