Zo zien de Jersey Shore-sterren er nu uit

Het is ruim tien jaar geleden dat onze favoriete Guido's en Guidettes op tv verschenen.

Lees ook

Het is inmiddels al meer dan tien jaar geleden dat we de sterren van Jersey Shore voor het eerst konden bewonderen op televisie. Door de jaren heen zagen we Snooki, The Situation en JWoww volop GTL'en. Gym, tan, laundry, yeah. En natuurlijk hélemaal tot het uiterste gaan in de clubs. Hoe zien de sterren er nu uit?

Snooki

NicoleSnookiPolizzi stond maar liefst tien jaar lang in de spotlights in de MTV-hitserie Jersey Shore. Ze besloot met de serie te stoppen om meer bij haar drie kinderen te zijn. De kleine meatball is inmiddels all grown up.

Mike

Eén blik op het Instagramaccount van Mike 'The Situation' Sorrentino leert ons dat hij in ruim tien jaar niet veel veranderd is. Toch heeft hij een moeilijke periode achter de rug. In 2019 heeft hij namelijk een celstraf van acht maanden uitgezeten voor belastingontduiking. Ai! Inmiddels doet hij weer mee aan het nieuwe seizoen van Jersey Shore: Family Vacation.

JWoww

Snooki was natuurlijk vier handen op één buik met partner in crime Jenni 'JWoww' Farley. De twee kregen zelfs hun eigen spin-off: Snooki and JWoww.

In 2015 trouwde Jenni met Roger Mathews, die ook tijdens de show enkele keren voorbijkwam. Met hem kreeg zij twee kinderen: dochter Melani en zoon Grayson. Helaas besloten Roger en Jenni in 2019 uit elkaar te gaan. Als we haar Instagram mogen geloven, gaat het goed met de realityster. Ze plaatst volop foto's van haar lieve gezinnetje.

Pauly D

Paul DelVecchio, beter bekend als Pauly D, leek de eeuwige bachelor te zijn. Totdat hij samen met zijn Jersey Shore-collega Vinny meedeed aan het programma A Double Shot At Love. Hier vond hij de liefde in Nikki Hall. Begin oktober waren zij nog samen, maar inmiddels zien wij niet veel foto's van het het koppel meer op Instagram…

Wel zien we op Pauly D's insta dat één ding na tien jaar niet is veranderd: zijn iconische kapsel. Wel heeft de 'Guido' er een opvallend baardje en snorretje bij laten staan.

Vinny

Vinny Guadagnino was toch altijd wel het lievelingetje van de groep. Waar Mike en Pauly D toch wel veel tijd besteedden in de gym, was Vinny hier niet zo vaak te vinden. Nou, de laatste jaren heeft hij flink wat workouts ingehaald, zo lijkt het. Op zijn Instagram showt hij dan ook maar al te graag zijn afgetrainde lijf.

Oh enne, het lijkt erop dat Vinny nog steeds single is. Zelfs na zijn deelname aan A Double Shot At Love.

Ronnie

Ah, Ronnie Ortiz-Magro. Die kunnen we nooit vergeten. Maar al te vaak hoorden we zijn toenmalige vriendinnetje Sammi zijn naam roepen (of blèren, hoe je het wil noemen). De relatie tussen Sammi en Ronnie hield geen stand, maar op Instagram is niet alleen te zien dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden, óók heeft hij een schattig dochtertje.

Sammi

Samantha 'Sammi Sweethart' Giancola kennen we natuurlijk allemaal als het on and off again vriendinnetje van Ronnie. Waar haar ex nog wel te zien is in de nieuwste seizoenen van Jersey Shore, heeft Sammi ervoor gekozen om niet mee te doen. Op haar Instagram is te zien dat de brunette haar looks door de jaren heen niet is verloren.

Deena

Deena Nicole Cortese kennen we natuurlijk als mede-meatball van Snooki. De twee kleine dames maakten de Jersey Shore keer op keer onveilig. Ook Deena is all grown up. Ze is inmiddels drie jaar getrouwd. De twee hebben samen een zoontje en zijn in verwachting van hun tweede kindje.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook