Goed nieuws voor Black Mirror-fans

Finally!

Lees ook

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat het vijfde seizoen van Black Mirror op Netflix verscheen. Waar wij de hoop op een vervolg stiekem al een beetje hadden opgegeven, meldt Variety dat het zesde seizoen er nu toch eindelijk aan lijkt te komen. Finally!

Seizoen 6

Veel is er nog niet bekend over het zesde seizoen van Black Mirror, maar Variety weet te vertellen dat de casting is begonnen en dat we ons op kunnen maken voor meer afleveringen. Het vijfde seizoen bestond immers uit slechts drie afleveringen, maar we kunnen in het volgende deel dus rekenen op een langere zit.

Daarnaast vertelt een insider aan de website dat de afleveringen van nog hogere kwaliteit worden. Elke aflevering, die net als het vorige seizoen minimaal zestig minuten lang zal zijn, wordt daarmee een soort individuele film. We can’t wait!

Snelle technologische ontwikkelingen

Black Mirror is een Britse televisieserie van de hand van Charlie Brooker. Elke aflevering bestaat weer uit een losstaand verhaal met andere castleden. Wel hebben alle afleveringen een overkoepelend thema: de snelle technologische ontwikkelingen van tegenwoordig en de negatieve gevolgen hiervan op de samenleving.

Bron: Variety | Beeld: Black Mirror

Laatste nieuws

Zie ook