Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het internet giert om Kendall Jenner die een komkommer snijdt

Wij moeten toegeven: het is behoorlijk hilarisch.

Ze kan over een catwalk lopen als geen ander en ze neemt de drankindustrie over met haar award-winning 818 Tequila, maar komkommers snijden kan Kendall Jenner beter aan een ander over laten. In The Kardashians is te zien hoe het topmodel er een héél bijzondere snijtechniek op nahoudt – en dat is het internet niet ontgaan.

Komkommer snijden

Het leven van de Kardashian-Jenners ligt onder een vergrootglas en alles wat zij doen wordt meteen wereldnieuws. Zo was vorige week in The Kardashians te zien hoe Kendall een simpele salade wilde maken. Een frisse komkommer mag daar natuurlijk niet in ontbreken, en dus gaat het topmodel aan de slag met een mes om de groente te snijden. Niet zo'n moeilijke klus, zul je ongetwijfeld denken. Nou, daar denkt Kendall toch even anders over.

In de aflevering zien we dat de Jenner-telg toch behoorlijk wat moeite heeft met het snijden van de komkommer. "Ik ben zeker weten geen goede snijder, dus zoom maar niet in op mij", zegt ze. Moeder Kris Jenner heeft toch haar bedenkingen bij de snijtechniek van haar dochter en besluit uiteindelijk om de chef er maar bij te roepen. O my...

https://www.tiktok.com/@calabasaswings/video/7096948896122850565?referer_video_id=7096948896122850565&refer=embed

Viral

Het hilarische fragment is het internet uiteraard niet ontgaan en op sociale media wordt er dan ook hilarisch gereageerd op de snijtechniek van Kendall. "Kendall Jenner die een komkommer probeert te snijden is het meest tragische wat ik ooit heb gezien", schrijft iemand op Twitter. Een ander reageert: "Kendall Jenner die wil bewijzen dat ze geen verwend meisje is door haar eigen snack te maken, om vervolgens haar arm bijna uit de kom te rukken tijdens het snijden van haar groenten."

Gelukkig kan Kendall herself er wel om lachen. Zo retweet ze het fragment met daarbij de tekst: "Tragic!"

Bron: HLN, NSMBL | Beeld: BrunoPress