Eindelijk: Kris Jenner bevestigt dat Kendall Jenner en Harry Styles gedatet hebben

Wait, what?!

Lees ook

Kendall Jenner maakte onlangs haar romance met Devin Booker Instagram official. Echter, voordat ze met Devin een koppel vormde, kon Kendall het wel erg goed vinden met Harry Styles. Of er ooit sprake was van een fling tussen het tweetal? Daarop geeft momager Kris Jenner het verlossende antwoord.

Kendall en Harry

Kris was onlangs digitaal te gast in de The Ellen DeGeneres Show. Hier vroeg Ellen de momager het hemd van het lijf tijdens een spelletje Never Have I Ever. De presentatrice trok de stoute schoenen aan en stelde een vraag die flink wat geruchten uit de wereld haalde.

Never have my kids ever dated someone from a boyband”, vraagt Ellen. Waarop Kris antwoordt: “They have.” Al gauw vraagt Ellen om verduidelijking: “Well, of course, Kendall, right? And Harry?”

Date-geschiedenis

Yeah”, antwoordde Kris vervolgens. Waaruit duidelijk wordt dat Kendall en Harry het dus écht een tijdje geleden enorm gezellig hadden met elkaar. En dat verbaast ons helemaal niet. De twee genoten namelijk tijdens de eerste lockdown van een roadtrip en werden meerdere keren samen gespot.

Een romance is het uiteindelijk niet geworden, aangezien Kendall op dit moment dolgelukkig is met met NBA-ster Devin. Zo plaatste ze onlangs een foto in haar Stories waarop te zien is dat ze in de armen van Devin ligt. Het model plaatste dan geen caption bij de foto, maar het simpele witte hartje dat ze bij het lieve kiekje postte zegt al genoeg.

Bekijk de foto van Kendall en Devin *HIER*.

Bron: The Ellen Show | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook