Dit is je kans: Say Yes To The Dress Benelux zoekt leuke bruiden

Je kunt je nog opgeven!

Brides to be opgelet! Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van jouw trouwjurk? Goed nieuws, want Fred van Leer en zijn team zijn ready to help. TLC is op zoek naar leuke bruiden voor een gloednieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux en je kunt je nog opgeven.

Wedding dress

Zetten wij de televisie aan, dan zappen wij negen van de tien keer naar TLC om te kijken of Say Yes To The Dress op de buis is. Keer op keer zwijmelen wij weg bij al het kant, bijzondere halslijnen en met diamantjes bedrukte trouwjurken. Hoe leuk het er op televisie ook uitziet, in het echt is het natuurlijk nog tien keer zo speciaal.

Zie jij het wel zitten om jouw wedding dress met de hulp van Fred van Leer uit te zoeken? Lucky you, want de stylist en de dames van Koonings The Wedding Palace staan klaar om je te helpen bij jouw zoektocht naar jouw perfecte jurk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Grootser dan ooit

“Hup hup lieve mensen, I am back“, begint presentator Fred in een video op Instagram. “Want Say Yes To The Dress Benelux gaat weer beginnen en het wordt grootster dan ooit. Meer bruiden, meer jurken, meer glitter. Oftewel: ben jij op zoek naar je droomjurk en kun je wel wat hulp gebruiken? Geef je dan nu op en ik zorg ervoor dat je er fantastisch uit gaat zien. Ongeacht welke maat je hebt of hoe oud je bent.”

Lijkt het jou wel wat om onder begeleiding van Fred op zoek te gaan naar jouw droomjurk? Dan kun je je nu opgeven. Op de website van TLC staat precies wat je moet doen. Allereerst moet je een video van jezelf maken waarin je afgeeft waarom Fred jou moet helpen. Het filmpje mag maximaal 1 minuut duren, dus gooi al je overtuigingskracht in de strijd! Daarnaast vindt de aanmelding plaats via Strix Television, waar je een formulier moet invullen (HIER). Daarin kun je aangeven hoe jouw droomjurk eruitziet, en vertel je onder meer iets over je partner, familie en budget. Het invullen van het aanmeldingsformulier duurt ongeveer 15 minuten. Good luck!

Droomjurk zoeken

Dat het geen makkie is om je droomjurk te vinden, weet Maxime Meiland als geen ander. Hoewel ze waarschijnlijk pas volgend jaar in het huwelijksbootje stapt met haar grote liefde Leroy Molkenboer, is ze al hard aan het nadenken over haar trouwjurk. “Dat gaat een enorme zoektocht worden, ik ben heel kieskeurig”, vertelde ze eerder aan Beau Monde.  “Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.” Snappen we.

Bron: Tips en Weetjes, Beau Monde | Beeld: iStock

Laatste nieuws