Famke Louise onthult: zou ze ooit in het huwelijksbootje stappen met Denzel Slager?

In een exclusief interview met Grazia doet Famke een boekje open over haar trouwplannen.

Famke Louise en Denzel Slager zijn happily in love en verwachten in januari zelfs een kindje. De twee zijn onafscheidelijk en hebben elkaar helemaal gevonden. Maar hebben de twee ook trouwplannen?

‘Een echte man’

In de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt, spreken we met Famke over haar gloednieuwe realityserie Famke en Denzel: Een Nieuw Begin. Famke is gelukkiger dan ooit en spreekt vol lof over haar relatie met Denzel. “Hij is gewoon super serieus en ik merk dat er een echte man naast me staat”, stelt Famke in het interview.

“Iemand met een goed stel hersens die geen domme dingen doet en niet zijn pleziertjes buiten de deur zoekt. Je ziet online zo vaak voorbijkomen dat mensen vreemdgaan. Ik weet gewoon dat hij dat niet doet, ik kan hem blind vertrouwen. Ik vind dat een fijn idee, want zo iemand is heel moeilijk te vinden. Eigenlijk heb ik helemaal niks op hem aan te merken.”

Trouwplannen

Met een steady relatie en een baby op komst, zou de volgende stap een wedding kunnen zijn. Maar zouden de twee dat willen? “Of ik met Denzel wil trouwen? Nou, dan moet hij eerst even op zijn knie gaan”, begint Famke.

“Nee serieus, als het zo goed blijft gaan, zullen wij sowieso wel gaan trouwen. Maar dat is misschien meer iets voor seizoen vier van onze realityserie, haha.” We can't wait!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Martin Sweers

Laatste nieuws