Winning Wednesday: 3x Starter Set Adorable van NÉONAIL t.w.v. €91,70

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x een Starter Set Adorable van NÉONAIL weggeven.

Perfect nails

We zouden niets liever doen dan iedere maand een bezoekje aan de manicure brengen. Perfect gelakte nagels geven je een instant blij gevoel en zorgen er nu eenmaal voor dat je er verzorgd uitziet. Geloof ons: je nagels vallen meer op dan je denkt. 

Maarre, dat maandelijkse bezoekje aan een manicure kan behoorlijk in de kosten lopen en is niet iets wat iedereen zich kan permitteren. En daarom brengen wij dat bezoekje aan de manicure gewoon naar je eigen huis. 

NÉONAIL

Met de gelnagel kits van NÉONAIL creëer je thuis eenvoudig een salonwaardige manicure. De complete sets bevatten alles wat nodig is om thuis gemakkelijk gelnagels aan te brengen. Met een simpel 3-stappensysteem dat bestaat uit het aanbrengen van een basecoat, een stunning NÉONAIL-kleurtje en een topcoat. Breng je deze stappen op de juiste manier aan? Dan blijven je nagels wel tot 21 dagen mooi.

Heb je minder stevige of broze nagels? Don’t worry, want met de NÉONAIL Starter Set Adorable is dit probleem opgelost. Deze gellak-set bevat namelijk een speciale basecoat die je nagel voedt, beschermt en het nagelbed opbouwt. Door de Revital Base Fiber – die je in de Starter Set Adorable vindt – kunnen je nagels wel tot één centimeter verlengd worden. 

Win, win, win!

Kan jij niet wachten om je nagels met deze gellak een volledige make-over te geven? Snappen we. We mogen daarom 3x een Starter Set Adorable van NÉONAIL weggeven. Deze set bestaat uit een LED-lamp, Revital Base Fiber basecoat, Nail Cleaner (50 milliliter), Aceton (50 milliliter), polijstblok, houten manicure stokjes, wattendoekjes en 5 vrolijke gellak kleuren. Good luck! 

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link shop je alle producten van NÉONAIL gewoon zelf.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 3x Starter Set Adorable van NÉONAIL t.w.v. €91,70

Doe mee en win!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 24 mei 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook