Lief: Nick Jonas en Priyanka Chopra delen eerste foto van dochtertje

Het stel maakte in januari bekend ouders te zijn geworden.

Begin dit jaar onthulden Nick Jonas en Priyanka Chopra dat ze voor het eerst ouders waren geworden van een dochtertje. Het meisje kwam in januari via een draagmoeder ter wereld, maar lag daarna maandenlang in het ziekenhuis op de intensive care voor pasgeborenen. Op Instagram laten Nick en Priyanka weten dat hun dochtertje eindelijk thuis is én delen zij voor het eerst een foto van haar.

Dochtertje

Dat Nick en Priyanka afgelopen januari bekendmaakten ouders te zijn geworden van een meisje, kwam voor velen als een grote verrassing. Op de Instagram-pagina van zowel Nick als Priyanka was namelijk not a single sign van een zwangerschap te bespeuren. Al snel werd echter duidelijk hoe dit kwam. Het meisje is namelijk via een draagmoeder ter wereld gekomen, deelden de kersverse ouders op social media. “We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder. We vragen om privacy tijdens deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin”, schreef het stel begin dit jaar.

Vorige maand werd dan eindelijk de naam van hun dochtertje bekend. Het meisje draagt de prachtige naam Malti Marie Chopra Jones, zo wist TMZ te melden. De naam Malti komt oorspronkelijk uit India, aldus de site.

Moeilijke periode

Ter ere van Moederdag delen Nick en Priyanka nu voor het eerst een foto van hun kersverse dochtertje. “Op deze Moederdag kunnen we niet anders dan reflecteren op de afgelopen maanden en de achtbaan waar in we hebben gezeten, waarvan we nu weten dat zoveel mensen het ook hebben meegemaakt”, beginnen de kersverse ouders op Instagram. Nick en Priyanka hebben namelijk een zware tijd achter de rug. “Na meer dan honderd dagen op de intensive care voor pasgeborenen is ons kleine meisje eindelijk thuis.”

“De reis van elk gezin is uniek en vereist een bepaald niveau van geloof, en hoewel wij een paar uitdagende maanden hebben gehad, wordt achteraf overduidelijk hoe kostbaar en perfect elk moment is”, gaan de parents verder. Nick en Priyanka zijn dolblij dat hun dochtertje eindelijk bij hun thuis is en willen dan ook al het ziekenhuispersoneel bedanken. “Ons volgende hoofdstuk begint nu, en onze baby is echt een badassLet’s get it MM! Mama en papa houden van je.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Priyanka (@priyankachopra)

Tot slot heeft Nick nog enkele prachtige woorden voor zijn vrouw en kersverse moeder van hun dochtertje. “Babe, je inspireert mij op alle mogelijke manieren”, laat hij weten. “Je neemt deze nieuwe rol zo gemakkelijk en standvastig in. Ik ben zo dankbaar om samen met jou op deze reis te zijn. Je bent nu al een geweldige moeder. Happy Mother’s Day. Ik houd van jou.” Awh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws