Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bizar: zo lang duren de rozenceremonies in De Bachelor

De ladies moeten heel wat geduld hebben...

Het is voor de vrouwen één de spannendste momenten in De Bachelor: de rozenceremonies. De vraag of je wel of geen roos krijgt is natuurlijk al behoorlijk zenuwslopend, maar nu blijkt dat de ladies ook nog eens over een flinke dosis geduld moeten beschikken.

Rozenceremonies

De afgelopen tijd konden we van maar liefst twee Bachelor-seizoenen genieten. Zowel de Nederlandse versie met Thomas van der Vlugt als de Belgische met Fabrizio Tzinaridis werden tegelijkertijd uitgezonden bij Videoland. Bij onze zuiderburen ging de knappe Madieke er met de laatste roos – en Fabrizio – vandoor. In gesprek met LINDA. doet ze een boekje open over het programma – en daarin worden onder meer de rozenceremonies besproken.

Drie uur

In full glam op de rode loper: de dames zien er altijd prachtig uit tijdens de rozenceremonies in De Bachelor. Toch vond Madieke dit het minst leuke aan haar deelname, vertelt ze in het blad. En dat kwam vooral omdat de ceremonies nogal uh, lang duren. "Die duurden echt drie uur", onthult ze. "Iedereen had pijnlijke voeten."

Gelukkig kon de beauty er ook de lol van inzien. "De productie vroeg hoe het me lukte om te blijven lachen. Ik had ook pijnlijke voeten in Nederland kunnen hebben, zei ik. Dan heb ik ze toch liever in Griekenland."

Relatie met Fabrizio

Hoewel het niet haar favoriete onderdeel was, heeft Madieke alle rozenceremonies overleefd in Griekenland. Ze ging er met de laatste roos vandoor in de finale en de toekomst zag er rooskleurig uit. Helaas bleek dat eenmaal terug in Nederland en België toch anders te zijn. Nog geen maand na de finale liep haar relatie met Fabrizio alweer op de klippen, vanwege een gebrek aan chemie. "Hij was eerlijk en oprecht en als het gevoel er niet is, dan is het er niet", aldus de beauty. Gelukkig kunnen de twee het nog wel goed met elkaar vinden. "Ik ben goed met Fabrizio bevriend."

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor