Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Maureen verklapt: heeft ze na de finale nog contact gehad met Thomas?

Maureen greep nét naast de laatste roos in de finale van De Bachelor. Desondanks noemde Thomas van der Vlugt haar zijn 'droomvrouw' in de laatste speech – iets wat Maureen nog steeds een rare woordkeuze vindt. Maarre, heeft ze de bachelor hier na de finale eigenlijk nog over gesproken?

Droomvrouw

"Lieve Maureen, je bent mijn droomvrouw", klonken de woorden van Thomas tijdens het keuzemoment in de finale. "Het smaakte naar meer", vervolgt hij. "Ik vind je mooi en bijzonder. (…) Maureen, ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden." Helaas was er een 'maar' voor Maureen. "Mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze."

Volgens Maureen had de bachelor himself deze veelbesproken speech beter anders kunnen verwoorden. "Hij had me ook gewoon een paar complimenten kunnen geven en kunnen zeggen 'sorry'. "Dat Thomas haar zijn 'droomvrouw' noemde, zit haar ook dwars. "Dat is ook waar het op social media nu vooral over gaat", stelt de beauty. "Het is gewoon zo’n rare woordkeuze geweest."

Contact

Heeft ze Thomas daar na de finale nog over gesproken? Dat vragen ook presentatoren René Watzema en Fawry not Sawry zich af. "Ja, we hebben wel contact gehad daarover", geeft ze toe in de RUMAG-video. "Hij zei dat er niks aan gelogen was, nog steeds een droomvrouw. Dat hij met mij het liefst op een zeilboot zou stappen en de wereld over zou varen. Maar dat hij naar zijn gevoel heeft geluisterd en ook voor stabiliteit wilde kiezen", legt ze uit.

Abrupt afgekapt

Na de finale hebben de twee dus nog wel contact gehad. "Hij heeft me dus gebeld en een lief berichtje gestuurd, toen was het naar mijn mening allemaal goed uitgepraat." Toch veranderde dat op een zeker moment. "Op een gegeven moment hebben we daarna nog wel een keer contact gehad en dat werd zo abrupt afgekapt, daar kreeg ik gewoon nooit meer antwoord op", vertelt de blondine. "Hij vroeg aan mij hoe het ging, dus ik aan hem en daar heb ik nooit meer wat van gehoord. Toen dacht ik: weet je, dan hoor je ook niks meer van mij. Helemaal prima zo." Daarna hebben de twee elkaar pas weer gesproken op de reünie. Hoe dat is verlopen, gaan we volgende week zien. We can't wait! 

Bron: RUMAGTV | Beeld: Jasper Suyk