Bachelor Thomas heeft laatste roos uitgedeeld: ‘Verliefd zoals nooit tevoren’

Wie heeft het hart van Thomas veroverd?

Na een paar weken van flink daten, verschillende cocktailparty’s en bloedstollende rozenceremonies, heeft Thomas zijn laatste roos eindelijk uitgedeeld. De keuze was beslist niet makkelijk voor De Bachelor, maar naar eigen zeggen is hij ‘verliefd zoals nooit tevoren’.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de afloop van De Bachelor.

Laatste rozenceremonie

Nadat Thomas met pijn in zijn hart afscheid had genomen van Inge, ging het nog tussen twee dames: Maureen en Merel. Met beide dames ging hij op de allesbepalende 24-uurs date, waar een hoop duidelijk is geworden voor De Bachelor. De volgende dag was het tijd voor de laatste rozenceremonie en moest hij zijn keuze gaan maken.

Als eerst was het de beurt aan Maureen om bij Thomas langs te gaan. “Lieve Maureen, je bent mijn droomvrouw”, begint Thomas. Hij blikt vervolgens terug op hun tijd samen in Mexico. “Het smaakte naar meer”, vervolgt hij. “Ik vind je mooi en bijzonder. (…) Maureen, ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden.” Helaas is er een ‘maar’ voor Maureen. “Mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze.” Maureen baalt van zijn keuze, maar wenst Thomas toch alle geluk toe.

Winnares

Voor Merel liep het beter af. “Toen ik je mocht omarmen bij de modderceremonie, voelde het goed”, zegt Thomas. “Ik kon je niet meer loslaten en kon niet stoppen met je te zoenen. En vanaf toen af aan zat je in mijn hoofd”, vervolgt hij geëmotioneerd. “Mijn zoektocht naar liefde eindigt hier, omdat ik het heb gevonden en dat ben jij. Lieve Merel, ik kan niet wachten om je nog beter te leren kennen en nog verliefder op jou te worden. Dus ik wil je vragen: wil je de laatste roos van mij aannemen?”

Merel zag het absoluut niet aankomen. “Ik had het echt niet verwacht, maar ik ben echt dolgelukkig. Ik ben ook een klein beetje verliefd en ik weet dat ik dat eerder had kunnen zeggen, maar daar was ik zo bang voor”, biecht ze op. “Ik ben gewoon gek op hem en ik ben heel blij dat ik deze roos heb gekregen.” Ook Thomas is meer dan blij met zijn Bachelor-avontuur. “Wie had dit ooit gedacht? Ik kan er niet bij. Ik ben wel echt verliefd en zoals nooit tevoren.” Aahw!

Of Merel en Thomas nog samen zijn, zien we volgende week woensdag tijdens de laatste aflevering, wanneer de deelnemers napraten over hun liefdesavontuur. Wij zijn mega benieuwd!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: De Bachelor (Jasper Suyk), Instagram

Laatste nieuws