Kijkers smelten weg bij huwelijksaanzoek Leroy en Maxime Meiland

Te cute!

We weten al een tijdje dat Maxime Meiland en Leroy Molkenboer verloofd zijn. Maar hoe het aanzoek precies is gegaan, dat bleef tot nu toe een groot geheim. Gisteravond konden we in Chateau Bijstand eindelijk genieten van de romantische beelden. Enne, daaruit bleek wel dat Leroy een echte romanticus is.

Romantisch moment

Een tijdje geleden maakten Maxime en Leroy hun verloving bekend met een serie in scène gezette kiekjes van het aanzoek. Hoe het moment suprême daadwerkelijk is gegaan, bleef tot gisteravond een grote vraag. In Chateau Bijstand konden we namelijk meegenieten van het aanzoek – enne, dat was behoorlijk romantisch.

In het complot

Zo bleek onder meer dat Martien en Erica in het complot zaten. Zij hebben ervoor gezorgd dat er een romantisch diner voor twee klaarstond in het ‘bijstandshuis’ van de familie. De parents moesten nog wel even al hun acteerskills uit de kast trekken, omdat Maxime ze bijna had betrapt. De beauty kreeg namelijk het boodschappenbonnetje in haar handen, waardoor ze zag dat er zalm was ingeslagen. Maar gelukkig kunnen Martien en Erica goed liegen, waardoor ze niks doorhad.

Traditioneel aanzoek

En dan is het moment finally daar: Leroy verschijnt voor de deur van het tijdelijke stekje van Maxime en verklaart haar de liefde met een heleboel lieve woorden. “Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt”, zegt hij onder meer. Vervolgens gaat hij, heel traditioneel, op één knie, om de vraag der vragen te stellen: “Wil je met me trouwen?” Waarop Maxime meteen volmondig “ja” zegt. Zo lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Ook Chateau Meiland-kijkers smelten massaal weg bij dit romantische momentje. “Ik wou dat ik zo’n vent als Leroy had”, schrijft iemand op Twitter. “Anderen noemen het ‘lief’ en sommigen moeten zelfs een traantje wegpinken. “Ik jank mee hoor”, aldus een kijker. Wij kunnen nu al niet wachten op de bruiloft zelf!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws