Zien: Leroy Molkenboer deelt ultrazoete familiefoto met Maxime en dochtertje Vivé

Aaaahw!

Lees ook

Ondanks de grote ophef rondom de Meilandjes van de afgelopen weken, hebben Maxime Meiland en Leroy Molkenboer toch een momentje voor zichzelf kunnen pakken. Leroy deelt in zijn Instagram Stories namelijk een mega schattige foto met Maxime en dochtertje Vivé.

Gezin

Nu de commotie hopelijk weer wat overwaait, kan de Meiland-telg eindelijk weer een beetje genieten van haar gezinnetje. Met vriendlief Leroy, dochtertje Claire en de pasgeboren Vivé heeft Maxime het goed voor elkaar. Zo deelde vriendlief Leroy gisteren een schattige foto van zichzelf met Maxime en Vivé in zijn Instagram Story. Op de foto zijn papa, mama en kleine Vivé te zien die de fles krijgt.

Foto’s

Dit is niet de eerste keer dat het jonge Meiland-gezin een kiekje deelt van de kleine Vivé. Toen de familie onlangs een vakantie vierde op Tenerife, deelde Maxime ook al een kiekje van de kleine spruit. Volgers viel het toen direct op dat de kleine meid groeide als kool. “Wat groot is ze al geworden! Prachtig meisje”, schreef een follower toen bij de foto. “Mooie foto. Wat is ze al groot”, reageerde een andere volger. Wij zijn benieuwd hoe groot de kleine Vivé is op de volgende familiefoto van het gezin rond Maxime Meiland!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: BrunopPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook