Bachelor Thomas choqueert kijkers met emotionele exit

O my...

Lees ook

Bachelor Thomas staat in de meest recente aflevering van De Bachelor voor een moeilijke keuze: gaat hij voor de volwassen en down to earth Inge, de ietwat verlegen Merel of toch voor de avontuurlijke Maureen? Het lastige besluit zorgt voor een tranendal bij de bachelor.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van De Bachelor. 

Bijzondere dates

De 24-uursdates staan voor de deur, maar die kan bachelor Thomas maar met twee ladies beleven. Om erachter te komen of hij zijn liefdesavontuur wilt voorzetten met Inge, Merel of Maureen, gaat hij niet alleen op dates met hen, maar ook met hun loved ones. Zo gaat Thomas met Inge en haar bestie Inez pottenbakken, waar Inge en Thomas tijdens een momentje alleen finally zoenen. Ook stapt hij op de sups met Maureen en beste vriend Tim en heeft hij een perfect dagje op de golfbaan met Merel en haar vriendin Britt.

Dat de dates stuk voor stuk heel gezellig waren, zorgt voor des te meer spanning bij de overgebleven ladies én bij Thomas. De sfeer is dan ook ver te zoeken tijdens een laatste diner met de bachelor, de dames en hun dierbaren. Na het ongemakkelijke etentje is het moment daar: Thomas moet gaan kiezen wie hij mee wil nemen op de twee 24-uursdates.

Moeilijke keuze

De knappe Merel wordt als eerste opgetrommeld – en het zal niet als een verrassing komen dat zij van de bachelor een roos kreeg. “Het zit goed”, laat Thomas aan haar weten, waar Merel het natuurlijk helemaal mee eens is.

Vervolgens is het de beurt aan Inge. Ondanks hun verschillende levenswijzen lijken de twee het bijzonder goed te kunnen vinden samen én hebben ze zelfs gezoend. “Jij wil het beste voor mij en ik wil het beste voor jou. Maar ben ik het beste voor jou?” horen we Thomas zeggen. “Tijdens onze laatste date heb ik je gekust. Dat voelde goed, maar ik kreeg niet de kriebels waar ik op hoopte. Daarom wil ik eerlijk met je zijn: ik wil je niet langer hier houden. Ik wil je laten gaan.” Het moeilijke besluit zorgt voor een tranendal bij de bachelor. “Inge pakte het heel goed op”, vertelt hij voor de camera’s. “Ze zegt: ‘Ik hoop dat je de goede keuze maakt. Het is goed zo.’ Het is zo bijzonder dat iemand zich zo wegcijfert zodat jij misschien wel de juiste keuze kan maken. Dat raakt mij heel diep.”

Dat Thomas onverwacht afscheid neemt van Inge, betekent natuurlijk dat Maureen de laatste roos krijgt. De bachelor moet echter nog niet helemaal denken aan de romantische 24-uursdates die op de planning staan. “Ik denk vooral aan de mooie momenten die ik heb gehad met Inge. Die zal ik sowieso meenemen.”

Bron: RTL Nieuws, LoveReality | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook