Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Maureen reageert op droomvrouw-speech van Thomas van der Vlugt

'Het is gewoon zo'n rare woordkeuze geweest.'

Vorige week was de langverwachte finale van De Bachelor te zien en kwamen we er finally achter aan welke vrouw Thomas zijn laatste roos uitdeelde. Hoewel bachelor Thomas van der Vlugt haar zijn 'droomvrouw' noemde in zijn laatste speech, ging die felbegeerde roos niet naar Maureen. In een nieuwe video van RUMAG reageert Maureen op de veelbesproken speech.

Laatste speech

Na weken vol dates, cocktailparty's en rozenceremonies heeft Thomas zijn laatste roos eindelijk uitgedeeld. In de spannende finale ging het tussen Maureen en Merel. Hoewel het voor de bachelor niet makkelijk was om een keuze te maken, is hij naar eigen zeggen 'verliefd als nooit tevoren'. Beide dames gingen een voor een langs bij Thomas, waar ze in een laatste speech mochten vertellen wat ze voor elkaar voelden.

Maureen mocht het spits afbijten. “Lieve Maureen, je bent mijn droomvrouw”, begint Thomas. Hij blikt vervolgens terug op hun tijd samen in Mexico. “Het smaakte naar meer”, vervolgt hij. “Ik vind je mooi en bijzonder. (…) Maureen, ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden.” Helaas is er een ‘maar’ voor Maureen. “Mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze.”

Black-out

Alles leek erop dat Thomas voor Maureen zou gaan, tot de 'maar' kwam. In gesprek met RUMAG vertelt de beauty over dit spannende keuzemoment. Nadat ze vier lange en zenuwslopende uren moest wachten, was het moment eindelijk daar. "Toen kwam ik met mijn veel te hoge naaldhakken over dat grindpad van twintig meter lang. En dan zie je hem aan het einde staan en hij lacht en doet", blikt ze terug. "Dan sta je daar en hij doet zo lief en leuk. Je hebt elkaars handjes vast, noemt hij je zijn droomvrouw en vervolgens dat hij je niet kan laten gaan en bij zich wil houden. Toen dacht ik echt: ik krijg hem, dat zit goed." Maar helaas, niks bleek minder waar te zijn. "Toen kwam inderdaad de 'maar'. De rest heb ik ook niet meer gehoord, het was gewoon een soort black-out."

Rare woordkeuze

Voor de blondine viel het kwartje op het moment dat Thomas de 'maar' uitsprak. "Dat zie je ook aan mijn gezicht volgens mij." Het was natuurlijk ontzettend balen voor Maureen, maar op dat moment wilde ze zich vooral sterk houden. "Ik dacht: ik ga niet hier huilen, omdat ik ook weet dat hij best wel een emotioneel persoon is. Ik hou me sterk voor ons beide."

Volgens Maureen had de bachelor himself deze veelbesproken speech beter anders kunnen verwoorden. "Hij had me ook gewoon een paar complimenten kunnen geven en kunnen zeggen 'sorry'." Dat Thomas haar zijn 'droomvrouw' noemde, zit haar ook dwars. "Dat is ook waar het op social media nu vooral over gaat", stelt de beauty. "Het is gewoon zo'n rare woordkeuze geweest."

Bron: YouTube RUMAGTV | Beeld: Jasper Suyk