Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Handig om te weten: zó laat komen de afleveringen van Temptation Island op Videoland

Aha!

We kijken er al een tijdje naar uit: het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vandaag is het zover en kunnen we genieten van een dubbele aflevering op Videoland. Maarre, hoe laat komen de afleveringen van Temptation eigenlijk op Videoland te staan?

Nieuw seizoen 

Liefdesperikelen, twijfels, gevoelens en verleiding: elke donderdag komt er weer een nieuwe aflevering van Temptation op Videoland te staan. Inmiddels hebben we de eerste afleveringen al lang en breed bekeken, en kijken we nu al uit naar de derde aflevering. Maar hoe laat verschijnt die eigenlijk op Videoland? 

Videoland zet de afleveringen al om 00.00 uur online! Dat betekent dat je in de nacht van woensdag op donderdag al naar het realityprogramma kunt kijken. Nachtbrakers kunnen er dus voor kiezen om ’s nachts al de volgende aflevering te kijken. Ideaal!

Nieuwe twist

Het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. Toch moet Monica er niet aan denken om zelf ooit mee te doen aan het programma. Zo vertelde ze onlangs aan Grazia dat ze eventuele relatieproblemen niet en public zou willen oplossen. “Voor de ene relatie is relatietherapie wel een goed idee, voor de ander niet. Zo zou Temptation mij niet per se aanspreken om mijn relatie te testen, omdat het voor een groot publiek is. Ik hou ervan om mijn relatie privé te houden.” 

Ook vertelde ze dat ze het programma wel samen met vriend Robbert kijkt. “Ik denk dat het samen kijken het leuke is aan Temptation. Als je samen kijkt, start je altijd het gesprek en vraag je elkaar: ‘Wat vind jij er nou van, en had jij dit ook zo gedaan?’ Dit soort gesprekken zouden, zonder dat je het programma kijkt, minder snel ontstaan.” 

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave staan nu op Videoland. 

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)