Oeeh! RTL deelt eerste tien minuten van nieuw Temptation Island-seizoen

Spannend!

Nog twee nachtjes slapen en dan gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start. En hoewel we niet eens zo lang meer hoeven te wachten, heeft RTL nu al de eerste tien minuten van de allereerste aflevering online gegooid. Hoe leuk is dat!

Eerste tien minuten

Uitbrakken na Koningsdag doe je donderdag niet met één, maar met twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. Enne, we durven wel te garanderen dat je niet in slaap zult vallen bij dit nieuwe seizoen. De eerste tien minuten beloven namelijk héél veel goeds.

Je bekijkt het eerste fragment hieronder.

Voorstellen

We zien de vier koppels naar de Dominicaanse Republiek vertrekken, waar ze voor twee weken van elkaar worden gescheiden. Ook maken we alvast kennis met Ivo en Maris en Whitney en Iris die een boekje open doen over hun relatie. En we moeten toegeven, we kunnen niet wachten om de rest van de aflevering te bingen!

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron: RTL | Beeld: RTL, Temptation Island (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws