Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Enorme plottwist na de finale van De Bachelor België

Achteraf bleek Fabrizio zich nog bedacht te hebben.

Fabrizio Tzinaridis had het er maar druk mee in De Bachelor België. Anders dan in de Nederlandse versie van het programma ging hij niet op twee, maar op drie 24-uursdates. Enne, tijdens die dates beleefde hij met elk van de drie dames een intieme nacht. Wie uiteindelijk zou winnen, was voor veel mensen tot aan de laatste minuut dan ook een raadsel. Achteraf bleek Fabrizio daar zelf ook zo zijn twijfels over te hebben.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de afloop van de Belgische Bachelor.

Spannende finale

De finale van De Bachelor België ging tussen Margaux en de Nederlandse Madieke. Met beiden had Fabrizio een goede en romantische klik, maar er kon er maar één winnen. Uiteindelijk moest hij een knoop doorhakken en koos Fabrizio voor Madieke. “Ik zou het oprecht leuk vinden als je deze laatste roos zou willen aanvaarden… Madieke.”

En hoewel dit moment er intiem aan toe ging en het er veelbelovend uitzag voor de twee, blijkt achteraf dat er toch iets ontbrak. “De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt", legt Fabrizio uit. Madieke had echter door dat Fabrizio iets dwarszat. “De keren dat ik in het weekend bij hem was merkte ik een bepaalde soort van afstand. We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen.”

En nu?

De twee bleken helaas geen match te zijn. Vier weken na de opnames van het programma besloot Fabrizio om er een eind aan te breien. “Het was leuk, we hebben veel Netflix gekeken, maar daarna zat ik weer boven in mijn kantoor. Daar ben ik de laatste drie maanden heel weinig uitgekomen. De reden waarom het niets is geworden, is in mijn ogen een gebrek aan chemie, aan die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde.”

Plottwist

Na deze shocking bekentenis is Fabrizio niet bij de pakken neer gaan zitten. Sterker nog, hij heeft met andere finalist Margaux afgesproken. Enne, dat werkte blijkbaar wel! “Vanaf het moment dat ik Fabrizio terugzag, voelde dat als een vertrouwde omgeving”, vertelt Margaux. “Het was gewoon fijn om die tijd weer samen door te brengen. Ik mocht van hem ook blijven slapen. Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel van in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en kunnen we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel.”

Fabrizio en Margaux hebben nog niet officieel een relatie, maar kijken hoe het loopt. “Margaux is in een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen", stelt Fabrizio. "Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.” Wow!

Bron: HLN, Love & Reality | Beeld: De Bachelor België