Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaydi en Ricky herenigd in Eating With My Ex: 'Ik mis je niet'

Pijnlijk...

Een punt achter je relatie zetten en vervolgens een aantal maanden later samen aan tafel dineren: de meeste mensen moeten er niet aan denken. Speciaal voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch namen Jaydi en Ricky een sprong in het diepe. Enne, dat leverde ongemakkelijke beelden op.

Awkward

In het spiksplinternieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch zijn wij als kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. De ex lovers genieten in dit programma niet alleen van een uitgebreid diner, maar krijgen bij iedere gang een pittige vraag voorgeschoteld. En we hebben vorig seizoen kunnen zien dat dat voor behoorlijk wat awkward momenten zorgt. Dat was absoluut ook het geval bij Jaydi en Ricky.

Gemist

De twee babbelden over hun relatie, waarna Ricky begon over dat hij Jaydi best wel eens mist. "Ik heb anderhalf jaar lang een knuffel gemist", begint Ricky. "Iemand die van me houdt en niet de volgende ochtend weer weg is", legt hij uit. Jaydi haakt daarop in en zegt: "Ik denk dat ik wel een beetje hetzelfde heb. Maar het is niet zozeer dat ik jou mis, maar wel dat je dus thuis komt en dat je vertelt hoe je dag is geweest en dat je 's ochtends samen wakker wordt", stelt Jaydi. "Dus je mist mij niet?", vraagt Ricky. "Tuurlijk mis ik het af en toe, maar ik denk dat ik meer iemand mis dan specifiek jou", aldus Jaydi. Ze voegt er nog wel aan toe dat ze het niet lullig bedoelt, maar Ricky is duidelijk gekwetst...

Hieronder kun je het fragment bekijken.

Andere ex-koppels

Naast Jaydi en Ricky zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney (EOTBDD) terug in het programma. Dat is niet alles, want ook EOTBDD’s Dusty neemt plaats aan een tafel in het restaurant. Hij heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Hoe dan ook: wij zijn héél erg benieuwd naar dit gloednieuwe seizoen. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating With My Ex (discovery+)